Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MULLA ON TÄNÄÄN KEMUT NÄYTTÄÄKÖ SILTÄ NO EI

Koska tiedän, että oon aina parhaimmillani myöhään illalla ja kiireessä, niin varmaan siksi en tässä pidä minkäänsortin hoppua sen suhteen, että mulla on illalla kemut. Aivan hyvin voi vaikka kirjoittaa vähän blogia, kuunnella lempibiisejä ja tanssahdella kotona itsekseen. Aamunikin aloitin mustikanhakureissulla ystävän luo  ja pidemmän lenkin lankakaupan kautta kotiin. Aika ihana lauantai jo nyt, jes.

4 Comments

  1. Reply
    milla

    MukavataIltaa – huippu siitäkin tulee…jos aamukin kuulostaa jo noin kadehditrtavalta—ja noi langat…mulla kun on lankamestat niin kaukana…toisaaltahyvä…toisaalta huono!

  2. Reply
    Pinja

    Kuulostaa tutulta, eilen piti pakata ajoissa koko perheen kamat reissua varten, mutta pakko oli alkaa askartelemaan! Meni vähän myöhään, mutta aamulla ehittiin kentälle ajoissa! Terkut Pariisista ja ihania juhlia sinne!

Leave Your Comment