Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KORJAUSOMPELIJA

Keittiöstä löytyi aamulla omatoiminen tyttö, joka oli kiinnittänyt irronneen napin uudelleen kiinni. Aivan niin kuin sinäkin äiti teit pienenä, hän sanoi. Ja niin sai nuken takki nappinsa ja leikit saavat jatkua. Taidankin hyödyntää tätä korjausompelijaa muihinkin tämän kodin irronneisiin nappeihin. 
Niin ja tuo takin kangas, aivan superia! Eikä yhtään vähemmän superia ole se, että korjausompelija täyttää tänään kuusi ja puoli vuotta! ♥

2 Comments

  1. Reply
    Kaardemumma

    Voi mahoton, onpa taitava tyttö, mutta taitaa saada aika paljon seurata noita käsityö-puuhia kotona :)
    Meillä täytetään ens viikonloppuna 7 vuotta ja muistan kuinka Hermannin ollessa pieni, luin blogistasi niin ihania vauvaompeluksia. Melko kauan olen siis tekemisiäsi kurkkinut! (p.s blogini arvonnassa on palkintona melko värikäs juttu, jos kiinnostaa)

Leave Your Comment