Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OLIS KIVA TEHÄ OMA KIRJA…

Mulle tuli itku, kun luin Jonnan Kerällä-kirjan kiitos-sivua. Olin onnellinen ystävän puolesta ja monta tuttua oli siellä kiitoksissakin ja koko kirja oli niin hieno. 

Matkalla Susannan ja Riikan OK Omin käsin -kirjan julkkareihin tuli itku, koska mietin minne oon menossa. Ystävät olivat tehneet niin upean kirjan. Kotimatkalla julkkareista ei enää itkettänyt, vaan nauroimme lasten kanssa kippurassa, kun rattaissa roikkui kaksi suurta kennopalloa ja ne meinasivat jäädä ratikan ovien väliin. 
Ja pintaan nousi se vanha haave, että oma kirja olisi kyllä ihana tehdä… kunnes muistin, että määhän oon tehnyt jo. 80-luvulla! 
Tervetuloa Eläinkirjan julkkaribileisiin! Kuvitelkaa vaaleanpunaisiin jalallisiin laseihin ihanan raikasta vadelmalimonaadia, jota juodaan keltaisilla ohuilla pilleillä. Lautasellanne on, mitäpäs muutakaan kuin helmikakkua (eli teidän joidenkin mielestä mokkapaloja, suklaakakkua, tuulamantorttua…). Taustalla soi ihana Usvametsän neito. Mukava, kun saavuitte! <3

28 Comments

  1. Reply
   Tiina Post author

   Västis on mun suosikki kans. Se on just napannu hiirenki. Näillä on vielä vähän suppea tuo levinneisyys, mutta hei kerron sitte! :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos! Tätä oonkin vaalinut muutosta toiseen erinäisten kirjojen välissä ettei sille käy kuinkaan. Aina se jostain putkahtaa. Ihanin Eläinkirja kyllä. :)

 1. Reply
  norsis

  Mullakin on kirjakateus. En kuitenkaan jaksaisi tehdä mitään oman kirjan eteen, ois ihanaa ku joku tekis kirjan ja mä vaan ideoisin ja tekisin ne käsityöt :D Miksei kukaan tee semmosta kirjaa missä ois eri kässäbloggaajilta ohjeita?

  Huoh.

  Mutta tämä eläinkirja on hieno ja julkkarit mahtavat! Tykkään hirvestä. Koska on syksy tuloillaan.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Voi, mulla olis kans ideoita ja ihan kaikkeen, asioihin mitä siinä olis, miten kirja taitettais, kuka ottais kuvat jne. :)

   Ja kiitti! :)

 2. Reply
  Anonyymi

  Kun olen blogiasi vuosia (hui!) seurannut, olen usein miettinyt, että tämän Tiinan pitäisi kyllä tehdä oma kirja ja miksei kustantajat jo taistele siitä kuka sen saa! En tiedä miten homma toimisi käytännössä, mutta kannustan kokeilemaan!
  T. Inka

 3. Reply
  eilen tein

  Mä kirjoitin (eli piirsin ja äiti kirjoitti) nelivuotiaana mun esikoisteoksen "tyhmä äiti kilttien kodissa". Sitä seurasi jatkon omaisesti toinen kirja "kiltti poni tyhmien kodissa". Ehkä ihan hyvä, että tämä kirjasarja jäi kahteen kirjaan ;)

  Värilintu on valtavan kaunis!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Heh, mahtava kirjasarja… olis kyllä mielenkiintoista tietää nelivuotiaan aatosten perusteella mitkä ne seuraavat olisivat olleet.

   ja kiitos! Oon ihaillut tuota värilintua itsekin, mietin miten sitä hyödyntäisin. Ehkä kirjaillen… :)

 4. Reply
  unisukka

  Ai vitsit, sää olet palannut takaisin blogikotiin? Heh, en ehtinyt (vielä ;) ) edes siirtyä perässä sinne toisaalle, mutta siis olipa tällä kertaa hyvä, etten ehtinyt, niin on tuo lukuluettelo vahingossa ajan tasalla :) Suloinen kirja ja tervetuloa takaisin!

 5. Reply
  maijja

  Mikä kirja, ja etenkin: mitkä upeat koristeelliset kissat kannessa! Vau!
  ps. lähetin sulle terveisiä omalla tontillani, käypä kurkkaamassa tsihih ;—)

Leave Your Comment