Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KUKKA / 21

Serkkutyttö opetti pojalleni, miten piirretään kukka. Oli aikas suloista seurata 2- ja 3-vuotiaiden keskustelua piirtämisen ihessa ja katsella tyyppejä, kun ovat aivan onnessansa aikaansaannoksistaan. Hienoja niistä kukista ja muista piirroksista tulikin ja pojan aivan ensimmäisen kukkapiirustuksen kirjoin pieneksi tauluksi. Maailman kaunein kukka, jos minulta kysyttäis. Ja tyytyväisin pieni piirtelijä tuossa kuvassa.

7 Comments

 1. Reply
  Nipsu

  Voi kun helluusta :) Itsekin ihailen joka ikisä aikaansaannosta, jonka kekseliäs nelikesäinen tekee. Yksi päivä hän tuli luokseni ja sanoi, "äiti piirsin sulle etanan". Ja jumankekka kun olikin upea etana, itsekään en olisi moista osannut tehdä! Melkein poru pääsi :)

 2. Reply
  Hanna

  Voih ;-)
  Innoittamanasi ostin kesällä elämäni ensimmäisen kirjontakehyksen. Ja esikoisen piirustukset pääsivät ekana työn alle. Nyt kun niistä vihdoin alkaa näkemään, mitä poika on halunnut piirtää. :-) Kivaa oli, eikä ollenkaan niin hidasta kuin kuvittelin. Kiitos!

 3. Reply
  Mipa

  Ihana tapa taltioida rakkaat piirrustukset ja muistot kehyksiin! :) Olen myös alkanut miettiä kirjonnan kokeilemista ja Helsingin reissulla Hobbypointissa olin viittä vaille rupeamassa ostoksillekin. Täytynee täällä kotopäässä lähteä etsiskelemään tarvittavia vermeitä. :)

 4. Reply
  Anonyymi

  Nää sun käsityöt on niin upeita! Mutta nyt tulee tyhmä kysymys: kuinka siirrät tuon piirrustuksen kuvan kankaalle, ennen kirjontaa siis? :)

Leave Your Comment