Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OI MITEN HIENOJA LAIVOJA

Ystäväni teki hurjan hienoa tilkkutyötä luonani tässä eräänä elokuisena päivänä ja yönä. Oli tosi kivaa puuhastella yhdessä, hän omaa työtään, minä omiani, koko päivän. Välillä juteltiin, välillä oltiin hiljaa. Sillä tavalla miten 22 vuotta toisensa tunteneet ovat. Ja välissä syötiin vähän jäätelöä. Hänen tekemästään työstään innostuneena keksin keskellä tuota yötä (tai se keskiyö oli varmaan jo mennyt, kun kello lähenteli neljää) (aivan kaikkina kesäöinä ei saa nukkua) alkaa leikkaamaan tilkkuja. Siinä auringon noustessa ja kaupungin herätessä pikkuhiljaa eloon, leikkasin turkooseja, pinkkejä ja laivakuvioisia salmiakkiruutuja.

Nyt paloja on iso kasa ja olen mallaillut niitä olohuoneen lattialla monta kertaa. En vain oikein keksi miten ne oikein asettelisin. Väririveittäin? Laivat tiettyihin paikkoihin? Sikin sokin kaikki vaan? Tummat ja vaaleat erilleen? Tilkkuja ei ole tarkkoja määriä tiettyä väriä, vaan jotakin saattaa olla kolme ja toista väriä viisitoista. Ja tarkoituksena tilkuista on tulla pojalle päiväpeitto. Viimeisin ajatukseni oli, että ompelisin ne summassa vaan pötköiksi ja asettelisin ne pötköt sitten parhaaksi katsomallani tavalla. Nyt tarvis mielipideapua!

3 Comments

  1. Reply
    Kerttu

    Mä oon tehnyt tilkkupeittoja niin että laitan kaikki samanväriset omiin pinoihin ja mallaan mitkä värit sopii vierekkäin, sitten pinot vaan riviin ja siitä otan ompeluun järjestyksessä. Ja jos olen tehnyt tilkkupeittoja joissa kaikki tilkut samaa sävyä mutta erikuviolla niin kuviolliset omiin pinoihin ja sitten samalla tekniikalla järjestyksestä pinoista ompeluun. blogissani on ainakin kahden trikoisen tilkkupeiton kuvat jotka näin tehty :)

Leave Your Comment