Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOSKUS SE VAAN ON NIIN ETTÄ / 20

Joskus voi tuntua tuolta. Se voi olla pakahduttavan ihanaa, mahanpohjasta kutkuttavaa, sydäntäsärkevää, riipaisevaa, kamalaakin. 
…ja sitä halusin vielä kertoa, että tässä muuttotohinoissani olen unohtanut kiittää ajastani Evitassa, kaikkia niitä ihmisiä, joiden kanssa olin tekemisissä ja joihin tutustuin! Ja teitä ihanat lukijat, jokainen kommentti, yllättävä viesti, satunnainen tapaaminen ja solmitut ystävyyssuhteet blogin kautta, nehän on ihan mahtavia asioita!
No, nyt ollaan täällä Bloggerin puolella taas ja onhan täällä aikas kotoisaa. Vaikka kaikki kuvat eivät näy, koitan korjata ongelman heti vaan kun ehdin. Odotan sitä aikaa (taas) (vuosi sitten taisin kirjoitella samanmoisia aatoksia muuton jälkeen), että saan istahtaa sohvan nurkkaan ja tehdä sitä mitä huvittaa. Arjen rytmin etsiminen uudessa kaupungissa (ja uudelleen täällä Bloggerissakin) vaatii aikansa, mutta voi vitsit musta onkin kivaa olla täällä. Innoissani mää silti kaikesta oon! Ja vaikka mitä ajatuksia on mielessä ja teille näytettävänä ja kerrottavana. Nähdään pian taas ja useammin. 
//
Sometimes you may feel like that. It can be utterly wonderful, you can feel it in your stomach, it can be heart-breaking and even terrible.
… And what I wanted to tell you is that with all this moving hustle-bustle I’ve forgot to thank from my time in Evita, thank all those wonderful people I’ve been working with and I got to know! And you, my wonderful readers, every comment, every surprising message, a random meeting and new friendship I’ve made, they’ve been wonderful.
I’m here on Blogger again, and feel like home. Even though I can’t get all the pictures to show, it will be fixed as soon as I get the time. I wait for the time (again, I think I had similar thoughts a year ago when I was also moving) when I get to sit at the corner of my couch and do what I like. To find a pace for your everyday life in a new city takes time ( and here at Blogger too), but man, I love it here. After all, I’m thrilled about everything! And I have all these thoughts and things in my mind and so much to show and tell you. See you soon, and more often!

1 Comment

  1. Reply
    Maria

    Hei tervetuloa "takaisin" ♡ Evitan puolella kommentointi oli jotenkin hankalampaa, joten henkilökohtaisesti olen ilahtunut tästä takaisinmuutosta. Ja onnea myös tosielämän muutosta! Siirtymiset paikasta toiseen on aina kuluttavia ja raskaita mutta myös ihania kun saa rakentaa kotinsa taas senhetkisen elämän muotoon. :)

Leave Your Comment