Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ILTA-AURINGOSSA

Silloin yhtenä jouluna neuloin tuota vilttiä. Poika oli silloin tukea vasten seisoskeleva vauva. Joulupäivän aamuna katkesi puikko ja siinä sitten metsästettiin kesken pyhien uutta. Nopeasti se silti valmistui (taisi löytyä uusi siis!) ja jo välipäivinä aloin tehdä toista samanlaista eri langasta (se villaversio, jos muistatte). Viltti on ollut kovassa käytössä ratasvilttinä ja niin kuin sen silloin nimesin, maata laahaavaksi viltiksi, niin kyllä, monta kertaa on kulma hiissannut maata myöten ja viltti on päässyt pesuun.

Tänään nakattiin viltti kassiin ja lähdettiin viettämään helteisen kesäpäivän iltaa Suomenlinnaan. Haettiin kaupasta pillimehut ja pikkupullia ja kiivettiin pienelle kummulle syömään eväitä ja ihastelemaan maisemia (ja tietty sain huudella moneen kertaan, että älkää juosko liian kauas, ei saa poiketa polulta, odottakaa äitiä!). Oli kyllä ihan ihana pieni retki, käveltiin paljon ja oi että nautinkin merituulesta (ja tyttökin aivan yllättäen totesi siellä kävellessään, että tuo meren tuoksu on ihana!). Paljon on elämässä tapahtunut niistä joulunpyhistä tähän hetkeen. Nimittäin sieltä Suomenlinnasta matkattiin raitiovaunulla kotiin. Kahta viikkoa vaille kymmenen vuotta Tampereella oli yksi elämänvaihe, meijän pieni perhe asuu nyt täällä.

6 Comments

 1. Reply
  Nipsu

  Oi, mitä muutoksia!
  Aina varmaan haastavaa lasten kanssa vaihtaa radikaalisti maisemaa, toivottavasti sulla siellä hyvä tukiverkko!
  Kaikkea hyvää Helsinkiin, toivottavasti viihdytte siellä :) Itse 4ever Tamperelaisena en voisi kuvitellakaan (nyt tosin maalaisena ympäristökunnassa) muuttavani sinne suuntaan. Kaikki lähimmät ystäväni + sisko siellä kyllä asuu. Pysyn muiden tukikohtana täällä :)
  Oletko muuten palaillut takaisin blogspotin puolelle vai sekoileeko tää netti?

 2. Reply
  Outi ♥

  Voi ei. Miksi ihmeessä sinne muutit? Ilmeisesti kuitenkin hyvästä syystä, koska kuka nyt haluaisi pois Tampereelta? ;)
  Mukavaa elokuuta teidän pienelle perheelle! ♥

 3. Reply
  Sansane

  Tervetuloa! Monen vuoden jälkeen Tampereelta lähtö oli vaikeaa, mutta kyllä tänne pääkaupunkiinkin on jo jotenkin kotiutunut kolmessa vuodessa. Mukavia päiviä :)

 4. Reply
  Terhi T

  Sinun peittosi innoittamana ja juurikin tuon laahaava viltti jutun jälkeen neuloin omalle pojalleni villaisen vilti. Niin kuumaverinen tuo oma nappulani on, että ratteiden suojaksi viltti ei ole vielä monesti päätynyt. mutta voisin sen kaivaa tosiaan piknikille vaikka omalle takapihalle :) Kiitos taas ihanasta ideasta!

Leave Your Comment