Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

AARREVÄRIT

omenaliidut1

omenaliidut2

omenaliidut3

omenaliidut4

omenaliidut5

Muistan sen tunnelman ja sen mitan kuinka korkealta maailmaa silloin katsoin, kun sain nämä väriliidut. Olimme viettämässä kesää mummulassa, maalla, siellä missä on paljon karuja soita ja hirvittävän paljon sääskiä, puolukkametsää ja ei asvalttiteitä (vielä silloin), kyläkauppa, josta sai kivikovia merkkareita ja mansikkaeskimoita. Kesken loman pääsin mukaan Kurenalle, kun käytiin isommassa kaupassa. Ja joskus, ihan harvoin, käytiin kirjakaupassa, tämä oli juuri semmoinen kerta. Siellä kirjakaupassa, mistä tuo vahva muisto ja väriliidut ovat. Muistan jopa, missä kohdassa kauppaa ne olivat. Luultavasti piti muutamaan otteeseen toivoa, että saisin kynät, tuskin pelkästään pyytämällä niitä sain. Kynien kotelo oli silloin ja näen sen samoin silmin edelleen, aivan älyttömän ihana. Ja ette uskokaan mikä huumaava, 80-lukuinen, voimakas tuoksu noissa kynissä on. Se on lapsuuden tuoksu.  Onnellisen pikku-Tiinan vahaliidut.

3 Comments

  1. Reply
    Onneli

    Japanilaiset osaavat tehdä kaikkea niin äärimmäisen ihanaa ja suloista. Mua harmittaa, kun en tiedä mihin muutamat saman tyylin penaalit 80-90-lukujen taitteesta on menneet. On mulla nytkin penaali, jota oppilaani ihailevat, mutta olisivat vielä enemmän kateellisia, jos olis ihan oikea oma vanha ;)

  2. Reply
    Neiti Paperinukke

    Mulla on nuo samat :) Ja itse liidut eivät ole kehuttavassa kunnossa, melkeinmpä pelkkiä pätkiä. Hauska silti törmätä samanlaisiin täällä (yhdessä suosikkiblogeistani).

Leave Your Comment