Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PERHEKORU

Kummityttöni ja hänen äitinsä olivat tehneet minulle upean korun. Siinä on kolmivuotiaan piirtämät kuvat meijän perheestä, minä ja lapset. Aijai, että se on hieno. Kuvat on piirretty kutistemuoville, joka toimii muistaakseni niin, että muoville piirretään ja sitten se laitetaan uuniin ja kun muovi on kutistunut ja jäähtynyt, se on leikattavissa. Ihmeellistä ainetta. Itse olen kokeillut sitä joskus vuosia sitten viimeksi, pitäisikin tehdä siitä jotain. Tämä varsinkin on ihan mahtava idea! Ja nuo kultaisen ja hopeisen ketjun yhdistämiset, meikä tykkää hei! Kiitos E & A!

My god-daughter and her mother had made me a wonderful piece of jewelry. There are pictures of our family, me and the kids, drawn by a three-year-old. Oh how splendid it is. The pictures are drawn on shrink plastic and if I remember correctly, it works so that you draw on the plastic and then put it in the oven, and when the plastic is shrunk and coolen down it can be cut. Amazing stuff. I’ve tried it years ago, do I should make something out of it soon. This especially was a wonderful idea! And I like the mixture of silver and golden chain! Thank you E & A!

kutiste1

kutiste2

** edit. Niin, tietysti se on maalaisjärjellä ajateltunakin helpompi leikata isossa koossa. Joo, eli eka leikataan ja sitten uuniin. Kesäaivot eivät toimi ja ohjeet kutistemuovin käyttöön saa varmasti askartelukaupasta. Viirulle kiitos tästä huomautuksesta!

7 Comments

  1. Reply
    viiru

    Mahtava idea! Mä muistan että ne piti leikata muotoonsa ennen uuniin panoa koska ne kovettuu niin kovaksi ettei niitä voi jälkeenpäin leikata. Tätä pitää testata.

Leave Your Comment