Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KESÄILLAN PIKNIK

kesailta1

kesailta4

kesailta5

kesailta2

kesailta6

kesailta3

tiina_anna3_blogiin

kesailta9

kesailta10

Oli niin ihana kesäilta, täydellisen lämmin ja kaunis. Taivas muuttui vaaleanpunaiseksi ja maisema järvelle oli kuin sadusta. Auringonlaskussa parasta on se, että tuollaisena iltana se on joka hetkellä niin hieno ja se seuraava hetki on aina erilainen kuin edellinen. Näsijärven ranta, hyvien työystävien seura, mansikoita ja kuohuvaa, paljon naurua ja tanssiakin. En olisi voinut toivoa enempää. Mutta nuo ihanat ihmiset muistivat minua myös supereilla Uhana Designin korviksilla (jotka olin ihan melkein käynyt hakemassa viikkoa aiemmin itse, koska olisin halunnut ne korviini Ruisrockiin, mutta en ehtinyt) (nuo niin tuntevat minut, sen mistä tykkään!) ja lahjakortilla, jolla saan big annoksen mustaamakkaraa! En ole nimittäin ikinä maistanut, vaikka melkein kymmenvuotinen tamperelainen olenkin. Ja sitä mulla oikeastaan piti kertoa, että hei, piknikkipeitto oli käytössä taas. Se on siitä ihana, että se on pehmeä, muhkea, hieno ja siihen on hyvä kääriytyä, kun aurinko laskee.

I was such a wonderful summer night, perfectly warm and beautiful. The sky turned pink and the view from the lake was like from a fairytale. The best thing about sunset is that on a night like that it’s so beautiful all the time and all the moments are different from another. Beach of Näsijärvi, the company of my wonderful colleagues, strawberries and bubbly drinks, lots of laughter and some dancing too. I couldn’t wish for more. But on top of that those lovely people gave me these supercool earrings from Uhana Design (which I almost bought a week ago, when I wanted to wear them in Ruisrock, but had no time to buy them)(they know me so well, things I like!). I also got a gift card to buy a BIG portion of mustamakkara (finnish blood sausage, a traditional dish in Tampere). I’ve never even tasted it, even though I’ve lived in Tampere for almost ten years. But what I was supposed to tell you, is that the picnic blanket was with me again. I love it because it’s so soft, voluminous, grand and and lovely to wrap yourself into when the sun sets.

IMG_9224

IMG_9225

1 Comment

Leave Your Comment