Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KUPARIPILKULLINEN HOUSUPARI

tiinapilkku

tinnapilkku2

Vanhoista housuista aivan uusiksi vartissa (jos ei lasketa silittämistä). Ihan pienellä vaivalla aivan superit kesähousut, joita voi varmasti pitää myös syksyllä, talvella ja keväälläkin!

Näin tein: Pesin housut ja silitin (ovat muuten ihan huippikset, Selected Femmen Annie Twill Pantsit, suosittelen!), otin tarvikkeet esille, eli neljä pumpulipuikkoa ja Emo-tuotannon kuparinvärisen peittovärin. Asettelin housut lattialle (maton päälle, niin ei luisu) (ja luottavaisesti ilman mitään alustoja) (ei tullu sotkuja, tiesin) ja aloin hommiin. Pumpulipuikolla on ihanaa maalata ympyröitä, koska pyöreä kuvio tulee hienoksi heti, eikä tarvi korjailla jälkeä yhtään. Maalasin pallurat kahteen kertaan, jotta pilkusta tuli riittävän kuparinen. Kun etupuoli oli maalattu ja sopivan kuiva (muutaman tunnin annoin olla), käänsin ja tein toisen puolen. Tässä vaiheessa tein myös vähän merkintöjä takapuolelle, että pilkut olisivat sopivat symmetrisesti etupuolen kanssa. Annoin pilkkujen kuivua yön yli ja aamulla silitin housut ohjeen mukaan (noin 30 sekuntia oikealta puolelta leivinpaperin läpi).

“Ompa äiti sulla ihanat housut!” oli eka kommentti housut jalkaan laitettuani. Ei paha, ei ollenkaan. Ihanathan ne onki.

Kuvat otti Jonna Hietala.

5 Comments

  1. Reply
    Taru

    Ihan vaan tulin sanomaan, että luin tän postauksen otsikon vahingossa kuparikullinen housupari ;) Että ihan vähän repeilen täällä yksikseni ja yritän olla hiljaa kun vauva nukkuu ;)

Leave Your Comment