Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PRINSESSA BUSSIPYSÄKILLÄ

PRINSESSA1
prinsessa2
Mekko on kahden vuoden takainen prinsessamekko. Niin reilu, että menee edelleen. Tyttö on ihan oikea prinsessa.

edit. Heh, hassua. Unohdin postauksesta kuvan bussipysäkiltä. No, ehkei sitä tarvitsekaan. Ihanaa viikonloppua kaikille!

1 Comment

  1. Reply
    Haltiakummi

    :) Tein eilen blogikierrosta, ja hymyilin niin isosti näille kuville. Tänään oli tässä monta hommaa työnalla, ulkonakin harmaata ja kaikki vähän tökki, niin pakko oli palata katsomaan näitä kuvia, varsinkin tuota ensimmäistä. Tyttösi on niin onnellinen, iloinen ja söpöinenkin tuossa ensimmäisessä kuvassa :) Jos valokuva voisi kihertäen naureskella, niin se olisi tuo kuva. Taitaapi olla semmoinen hyppelehtivä, naurava, tanssiva ja onnellinen seikkailumaan prinsessa! <3

Leave Your Comment