Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TERÄLEHTIMEKKO

mekko2

mekko4

mekko3
On kivaa, kun jälkikasvu toteaa jostain omasta vaatteesta, että se on hieno. Lasten suustahan ne totuudet tulee, kertoohan se sanontaki niin. Tyttö oli aina tykännyt Nümphin printtimekostani, joten oli itsestään selvää, että mekko muuntuu pienemmäksi mekoksi sitten, kun itse en sitä enää käytä. Harvoin nykyisin jaksan tai ehdin tuunailemaan vanhasta uutta, mutta nyt muutamalla pikkujutulla tein ihanan, hulmumekon kuusivuotiaalleni. Miehustan kavennus, terälehtien asennus ja helman epämääräistäminen takaa pidemmäksi ja edestä lyhemmäksi riitti. Ja kuvauspalkkioksi tietty tuplavohvelillinen jätski!

I love it when my kids tell that a piece of clothing I have is cool. Children tell the truth, isn’t that so? My girl has always liked my printed dress from Nümph, so it was obvious that it will transform to a smaller dress when I don’t use it anymore. It’s not very often when I have the time or the enthusiasm to pimp up old things, but with a few little tricks I made a wonderful, fluttering dress for my six-year-old. I made the bodice more narrow, set some petals and made the hem to be a bit uneven (longer from the back and shorter from the front). And the reward after the photo shoot for my model was and ice cream with double cone!

mekko5

7 Comments

  1. Reply
    Sanna

    Ihanin! Piti jokunen vuosi sitten tehdä itselleni tuollainen terälehtimekkonen, mutta yhden raskauden ja synnytyksen välissä se jotenkin jäi ja näin 30-vuotispäivää lähestyvänä heitukkana terälehtimekkonen ei ehkä näyttäisi päälläni enää kovin hyvältä :). Tytölläsi sen sijaan on hurmaavin mekko!

Leave Your Comment