Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KIVIRINTEELLÄ

Sain juhannuksena nauraa kyllä sydämeni pohjasta ja paljon. Sekä tanssia niin, että lihakset olivat viikonlopun jäljiltä kipeinä (ja tehdä käsiseisontoja ja heittää tikkaa!). Tiiättehän sellaista ihanaa kesätanssimista yötä myöten pihalla niin, että kaikki tanssivat, jokainen vuorollaan käy valitsemassa biisin ja usean biisin kohdalla miettii, että ei vitsit tääki, tää on hyvä! Ja oli onni, että tanssipaikka välillä vaihtui, ettei nurmikko liiskaantunut pahasti yhdestä kohtaa, vaan aina vähän sieltä täältä. Jos mun pitäis kuvailla hyvä juhannus, se olisi juuri tuollaista. Just tuollaisten ihmisten seurassa, joillaisia ystäväni ovat. Sydämellisiä, rehellisiä, kauniita ja just semmosia kuin ovat.

Paikkana oli ystäväpariskunnan kesäkoti. Ihana punainen tupa, jossa pastellisävyisiä, söpöjä, kotoisia, niin nätisti laitettuja huoneita. Kuljin talossa ja pihalla vähän kameran kanssa (kokoajan siis) ja halusin jakaa noiden kesäpäivien tunnelmaa teillekin. Se oli hyvä juhannus.

In the Midsummer I got to laugh a lot from the bottom of my heart. I got to dance so that my muscles felt sore long after the weekend (and do some handstands and dart!). I think you all know that kind of wonderful summer night where everyone dances, everyone gets to pick a song, and with several song you think that damn there’s this too, I love it! Luckily the spot for dancing changed from time to time, so the lawn didn’t got all ruined. If I would have to describe a good Juhannus (Midsummer), it would be just like this one. With the kinds of people my friends are. Sincere, honest, beautiful and just the way they are.

The place was a summer house of a couple that are my friends. A wonderful, red hut with pastel colours and cute, cosy and pretty rooms. I went around the house and the yard with a camera (all the time I mean) and wanted to share that summery atmosphere with you. It was a good Juhannus.

mokki8

mokki1

mokki2

mokki25

mokki11

mokki22

mokki41

mokki23

mokki24

mokki3

mokki78

mokki4

mokki5

mokki26

mokki42

mokki10

mokki7

mokki12

mokki14

mokki15

mokki16

mokki17

mokki19

mokki20

mokki9

mokki30

mokki6

mokki21

mokki28
Osan kuvista otti ystäväni Jukka.

Leave Your Comment