Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOSKUS ON ERITYISEN TÄRKEÄÄ LÄHTEÄ RETKELLE

retki7

retki8

retki9

retki10

retki11

retki1
Yhtenä iltana poika touhuili lastenhuoneessa melko pitkän tovin ja tuli sieltä luokseni todella innoissaan. “Äiti, attaissa on vauvva ja kamu. Otetaan viitti. Mammaa, mehua ja keksiä on. Mennään eetkelle!” Sinne se suloisuus oli pakannut nukenrattaisiin leikkikeittiöstä eväät ja jalkoihinsa löytänyt jostain talviset kumisaappaat (jotka ilkeä äiti pakotti vaihtamaan kesäisempiin). Itse olin kurjan kesäflunssan kourissa, mutta kyllä tämmöinen kutsu menee aina oman huonon olon ohitse! Ei tällaisia, suloisia pyyntöjä joka päivä tule, eikä noin kauniita, lämpimiä ja ihania kesäiltoja. Siispä lähdimme lähipuistoon pienelle iltapiknikille. Ja oli mukavaa!

Vilttinä meillä oli pojan köllöttelypeitto vauva-ajoilta. Näyttää muuten ihan tosi hienolle edelleen!

One evening my boy was in the children’s room for a long time and then came to me very excited. “Mommy, there’s a baby in the push chair, lets take a blanket and some milk. Let’s go for a picnic!” He had packed some food in the push chair, and was wearing winter rubber boots he had found somewhere. I was having a bad flu, but this kind of invitation made me forget my sickness. These kind of cute invitations don’t happen everyday, and the summer nights aren’t always so lovely. So we went to our neighborhood park for a brief evening picnic. And had a blast!

The blanket was from the time my boy was still a baby. It still looks wonderful!

3 Comments

  1. Reply
    Irina

    Todella kivalta näyttääkin tuo peitto! Ja kesäillat, vaikka päivällä on ollutkin välillä tukalaa nuo ihanan lämpöiset kesäillat korvaa sen kyllä satakertaisesti.

Leave Your Comment