Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

YKSISARVINEN / 20

poni1

poni2
Juhannuksena sain pitää yksityistä kässäkerhoa ystävälleni Nannalle. Hän olikin oikein hyvä oppilas, tunnollinen ja taitava. Kirjontakehykseen ilmestyi, ei mitenkään yllättävästi, upea yksisarvinen. Tätä kässäkerhoa ja uusia erilaisia pistoja ja tekniikoita jatketaan taas syksyllä, kun kässäkerho kokoontuu seuraavan kerran. Fanitan Nannaa, jes!

On Midsummer I got the chance to organize a private handicrafts club to my friend Nanna. She turned out to be a very qualified student, diligent and talented. It wasn’t a surprise that a wonderful unicorn appeared in the embroidery frame. This handicrafts club and new stitches and techniques will get a sequel again in the fall, when our handicrafts club will meet the next time. I’m a big fan of Nanna’s, yeah!

poni3

poni4

poni5

poni7

4 Comments

 1. Reply
  Tiina

  Ostan vähän mistä sattuu, aina jos löydän halavlla, niin sillon! :D Mutta edullisimmin puisia saa kyllä Hemtexistä. Vaikka laatu ei olekaan huimaavin.

 2. Reply
  Julie

  Do you know where you can but those wooden things that holds the fabric, cheap?

  I think they are quite expensive, and for a project like yours, making so many, i thought you maybe could give me a tip?

  Julie

Leave Your Comment