Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOS TULEE IKÄVÄ

heartheartheart
On ihanaa, että lapset tykkäävät samoista asioista kuin itsekin. Tyttäreni mielestä se, kun ompelen, luo turvallisen tunteen. Kaikki kolme alamme samantien tanssia, kun radiosta soi lanteita keikauttavaa musiikkia. Jokaisen mielestä on mahtavaa huristella lujaa, olipa se sitten polkupyörä, rataskyyti tai skeittilaudan päällä huristelu.

Tänään sain tyttäreltäni hänen itseompelemansa pienen sydämen (kysyi kyllä ensin mikä on mieluisaa kangasta ja valitsin itse) ja sanoi, että ota tämä viereesi aina, kun ikävöit minua.

Nyt se sama tyttö ompelee tuolla veljelleen pikkuruista norsua… aww.
<3

I love it when kids like to do the same things that I like to do. My daughter tells me that it makes her feel save when I sew. All three of us immediately start dancing when radio plays hip-shaking music. Everyone of us likes of ride fast, no matter whether it is with a bicycle, a push chair or a skate board.

Today my daughter gave me a tiny heart she had sewn herself (she did ask me for the fabric I liked) and told me to keep it by my side every time I miss her.

And now this same little girl is sewing her brother a tiny elephant… aww.

5 Comments

 1. Reply
  Laqu

  Eikä kun söpöä! <3 Sydänhän tuossa sulaa.

  Olitpa muuten sinäkin jotenkin niin ihana tuossa Summerissa. Ja voi mikä ihanaihana mekko sulla on siinä päällä? Love it!

 2. Reply
  Tiina

  Oi kiitos! :) Omiin silmiin sitä näyttää aina vaan vähän hölmölle. Mulla oli siinä päällä Selectedin mekko, sekin on kyllä kiva! :)

Leave Your Comment