Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PIENI LINTU JA PILKUT

Pakettien lähettäminen on kivaa, koska niinä seuraavina päivinä itse on pienoisen kutkutuksen vallassa, että jokohan ne on saaneet sen ja mitähän tykkäävät. Pikkuruisen lintubodypaketin sai suloinen veljentyttöni ja aikas iloiselta hän näyttää. Vaikka iloinen ja hyväntuulinen vauva on hän kyllä muutenkin. On niin harmillista, että välillämme on puoli tuhatta kilometriä ja saan pitää tuota pientä muruvauvaa niin harvoin sylissäni. Terveisiä tädin pikkumursselille!

I like sending packages, because then there’s the thrill of waiting, whether the recipient gets it and if the like it or not. This time the package was received by my adorable niece, containing a tiny bird-body. She seems happy enough, although she is rather happy baby in all times. It’s such a shame that there’s 500 km between us, and it happens so rarely when I get to hold that tiny miracle in my arms. Kisses to my little sweetie!

o-l

4 Comments

 1. Reply
  Nipsu

  Voi mikä pieni tipunen siellä peitolla köllii *söpö*. Kertakaikkisen IHANA tuo body!

  Itsekin pistin tänään paketin postiin kahdelle poitsulle, joilla on 1v päivä tuloillaan.

  Välimatkat sucks BIG TIME.

 2. Reply
  sarafia

  Hei Tiina. Olet saanut minut innostumaan kirjonnasta! Tänään istuessani kirsikkapuun alla, kirjoin Gina Tricoon huppuhuiviin intiaanikuvioita. Olin onnellinen ja ajattelin sinua. Kiitos ihana. Kaikkea kaunista ja söpöä kesääsi :)

 3. Reply
  Tiina

  <3 Oi. Ihan älyttömän ihanaa, että oon tietämättäni saanut ihmisen siellä jossain onnelliseksi jollain tekemiselläni. Ja kirsikkapuun alla. Sinut. :) Kiitos tästä, että kerroit!

Leave Your Comment