Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KESÄREPPU!

reppu2

reppu3

reppu4

reppu5

reppu6

reppu7

reppu9

reppu8

reppu1
Kesällä tarvii semmoista reppua, joka on helppo nakata vaan olalle ja lähteä. Ja jotain just tällaista, joka on materiaaliltaan pehmoinen ja mukava kantaa selässä. Ainakin, jos tavaraa ei ole paljon. Repusta tuli minun mielestäni hieno. Tykkään kultaisen, likaisen valkoisen, harmaan ja turkoosin yhdistelmästä ja soljet ovat kultaa ja hopeaa, aijai. Facebookin puolella kirjoittelinkin jo, että siitä tuli hieno reppu, mutta ettei se näytä oikein miltään… Ehkä otan sanani takaisin, sillä sen verran hienoja kuvia Riikka minusta ja repusta otti! Kyllä nytte kuulkaattes kelepaa!

In the summer one needs a backbag, that is easy to just throw on your back and go. Something like this, made of soft material and comfortable to carry on your back. At least when it’s not packed up full. I think this backbag turned out to be wonderful. I like the mixture of gold, dirty white, grey and turquoise, and the buckles are gold and silver. In the Facebook I already wrote, that it’s a wonderful back, but still doesn’t really look like anything… But I better take that back, because look at these wonderful photos my friend Riikka took of me and my backbag! Hakuna matata!

7 Comments

  1. Reply
    Tiina

    Onpa makee reppu, just sopivan lepposen näköinen.

    Ja siis ihan yli-ihanat muksut sulla!

    Kattelin nuo aiempien postausten kuvat moneen kertaan ja tulin hyvälle tuulelle :)

Leave Your Comment