Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KESKIVIIKKONA SUMMERISSA!

Keskiviikkoaamuna kannattaa olla teeveen ääressä, sillä olen askartelemassa ihanan Juliannan seurassa Ylen nuortenohjelma Summerissa. Kannattaa katsoa! Ainakin kuvauksissa tässä taannoin oli hurjan hauskaa ja Julianna on ihana nuori neitonen (kuulostanpa mummolta!) ja ei meijän lopputuloksetkaan askarteluissa ollu yhtään huonoja.

Hey y’all! Just wanted to let you know, that everyone of you should turn the channel to Yle 2, at 11 a.m. on Wednesday, as it’s me there finding my youth again and giving you some tips on how to decorate your house without using a fortune!

summeri

6 Comments

  1. Reply
    Norsis

    Ihana olit telkkarissa! :) Ja miten upea viiri! Hittolainen kun joku ois keksinyt tollasen 90-luvulla, ois ollut sikana hienompi kuin seinät ihan täynnä niitä Apiksen ja Tehiksen julisteita! Vaikka se se tietty oli ajan henki silloin :)

  2. Reply
    Tiina

    Kiitti! :D Ihan hölmöltähän sitäomiin korviin kuulosti, mutta semmonen kai sitä kuitenni on. Ja niinpä, miksei tollasta keksiny jo sillon, vaikka eipä sillä, mulla ei oo ollu julisteita kyllä koskaan muualla ku oven takana ala-asteella New Kids on the Blockin ovijuliste. :D

Leave Your Comment