Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

UUSISSA HOUSUISSA

jalkakuva2

jalkakuva3

jalkakuva4

jalkakuva5

jalkakuva6

Nyt on tämä äiti testaillut vähän kaikenlaista. Tein lapsille vähän hauskempaa kesävaatetta ja painoin tytölle hauskat, sekoilevat kreisileggingsit ja pojalle ankkurihousut.

Testailin vähän kaikenlaista ja tässä lopputulos. Kreisileggingseihin tein kolmiot ensin piirtoheitinkalvosabluunalla, ja mutta lopputulos oli huonohko, maalasin kuviot paremmin ja lisää niitä ihan vaan siveltimellä. Tämä tekniikka on ihanan vapaa, mutta en tykkää siitä, että maalausjälki jää niin epätasaiseksi (mulla jäi). Mariian hassun hiippalakkihahmon painoin seulalla (hyvä tapa, hauska hahmo!). Pilkut tein kangasväriin kastetulla pumpulipuikolla (siks muuten kaikessa on pilkkuja, koska niiden tekeminen on niin kivaa ja siihen jää koukkuun ja pilkuista saa mukavan symmetrisiä vanupuikon avulla). Pojan housujen ankkurit painoin pyyhekumista tekemälläni leimasimella. Pyyhekumin leikkaaminen terävällä veitsellä on terapeuttista ja mukavaa, mutta painaminen sen sijaan vähän kinkkistä, koska maalin määrän arvioiminen oli välillä vähän hankalaa. Hienot ja hauskat housuista silti tuli!

This girl has tested all sorts of things. I wanted the kids to have more entertaining summer clothing so I printed my girl funny and crazy leggings and my boy trousers full of anchors.

I tested a little bit of this and that and here’s the result. For the crazy leggings I first made the triangles with projector template, and the result wasn’t too good, so I painted the shapes to be better, and added some triangles with a brush. This technique is wonderfully creative, but I don’t like the painting to be so uneven (as happened to me). Mariia’s funny character I printed with a shifter (a good way to do it, and the character is fun!). I made the dots with a Q-tip dipped in color (that’s why everything has dots, as it was so fun and addictive to do them, and it’s possible to make them to be rather symmetric). The anchors in the boy’s trousers I made with a stamp I made out of an eraser. It’s therapeutical and fun to cut an eraser with a sharp knife, but printing is a little tricky, as it is so hard to estimate the amount of color. Anyway, the trousers turned out to be great!

11 Comments

 1. Reply
  Maria

  Minkä merkkisiä kangasvärejä käytät? Ollut hakusessa merkki, jolta löytyisi myös kirkasta pinkkiä ja ehkä neonvärejäkin mutta en vaan tahdo löytää..

  Ihania taas kerran, vaatemerkki vaan pystyyn!

 2. Reply
  Kati

  Ihanaa, kun käytät ja esittelet niin monia erilaisia käsityötekniikoita. Tyylisilmäsi ja tekemistapasi ovat ihailtavavia :) Nämä kuvat saivat myös hyvälle tuulelle!

 3. Reply
  Heinis

  Awwww, mitkä ihanat, iloiset lapset!!! ^^ <3 Tuo kuva, jossa katsovat toisiaan, on IHANA :–D Nauratti oikein ääneen!! Ja näytin miehellenikin <3

 4. Reply
  Onneli

  Ihanat sisarukset, paistaa niin voimakkaasti kuvista että todella nauttivat toistensa seurasta! Tuohon, jossa katsovat toisiaan, on varmasti hyvä palata niinä hetkinä, kun tuntuu että he melkein repivät toisensa kappaleiksi ;)

 5. Reply
  Tiina

  Niin on, tuo on just sellanen kuva, jota tulee varmasti katseltua kerta jos toinenkin, nytki oon jo sitä ihastellut monta kertaa.

Leave Your Comment