Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TÄNÄÄN OLI HYVÄ PÄIVÄ

Tapasin tänään vanhoja ystäviä, niitä joiden kanssa on tunnettu kymmenestä kahteenkymmeneenviiteen vuotta ja vietin mukavan (laimeasti sanottu, sillä hehkutin vaan kokoajan kuinka ihanaa heidän seuransa onkaan) päivän istumalla kahvilassa, kierrellen vaatekauppoja ja ihastellen mekkoja tyttöjen (ihania naisia ne kyllä on jo) päällä. Sellainen huoleton kuljeskelu ilman kiirettä (sopii muuten sunnuntaille erityishyvin!), ilman lapsia ja huippuseurassa on kyllä kivaa toisinaan! Ja harvinaista, siksi se varmasti niin ihanalle tuntuikin, arvokkaalle oikein.

Yksi noista ihanista naisista on kummipoikani äiti. Sujautin hänelle mukaan pienen yllätyksen pojalle ja illalla puhelimeen piippasi kaksi suloista kuvaa. Ihanaihana poikanen ja hällä päällään uusi body. ♥

kuva1

kuva2

I met some old friends today, those whom I’ve known from ten to 25 years, and spent a wonderful day (that sound pretty lame, as when I was with them I couldn’t get enough) sitting at a café, shopping and admiring the dresses the girls (actually they are women, as wonderful as they are) were wearing. That kind of wandering around without haste (goes super well with Sundays), without kids and with wonderful people is very lovely from time to time! And rare, that is why it felt so wonderful, even precious.

One of those wonderful women was the mother of my godson. I slipped a little surprise for my godson in her hands and in the evening I received two cute pictures in my phone. The loveliest boy wearing a new baby body.

1 Comment

Leave Your Comment