Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

YLLÄRIPAIJAT!

Pidettiin ystäväni Mariian kanssa taas kankaanpainantailta. Pingotettiin seuloja, laitettiin valotusemulsiot ja seulat kaappiin pimeään odottelemaan ja tietysti painettiin Eiffel-torneja, lintuja ja Mariian piirtämiä hienoja eläinhahmoja. Aika hurahti taas kuin siivillä, muutamat mansikat ehdittiin vaan siinä samalla syödä ja teetkin jäähtyivät kuppeihin, niin oltiin innoissamme ja keskusteluiden uumenissa. Tykkään, kun aika noin katoaa ja saa aikaan vaikka mitä, vaikka meijän vauhti ei kyllä päätä huimaava tällä kertaa ollutkaan. Ihasteleminen kun vie niin paljon aikaa. Tein lapsille Pariisi-paidat ja en malttaisi odottaa, että he saavat ne. Tiiän, että ovat varmasti tykkäävät!

Oon tainnut kertoakin, että kouluaikoina en oo paljoa kangasta painanut, seuloilla en kai koskaan aiemmin (taisin valita aina jonkun muka mielenkiintoisemman kurssin artesaanikoulussakin). Siksi tämä niin suuri into ja ilo tähän aiheeseen nyt. Vähän aikaa sitten äitini luona käydessä löysin ala-asteella tekemäni hienon sabluunoilla tehdyn pöytäliinan. Nyt on jonkunsortin todiste siitä, että jotain oon kyllä painanut. Esittelen sen teille vielä tässä kesällä, se on hieno ku mikä!

t-paita1

t-paita3
Me and my friend Mariia had a fabric printing night again. We drew our sifters, threw in the exposure emulsion, and then we put the sifters inside a closet in the darkness to wait. Of course we did some Eiffel Towers, birds and some lovely animals Mariia drew. Time flew, and we only had time to eat a few strawberries. Tee got cold while we we’re so absorbed into the talks we had. I love when time disappears and you are able to get so many things done. This even though our pace wasn’t breathtaking this time. I made Paris shirts for kids, and I couldn’t wait for them to have them. I know they’ll love them!

I guess I’ve told you already that I didn’t print fabrics a lot while I was at school, and never using a shifter ( I guess I took a course more interesting during my education to become an artisan). This is why I get so excited about this now. A while ago, when my mom was visiting, I found a wonderful table cloth I had made with fonds. It was some kind of proof that I had done some printing in my past. I will show it to you at some point during this summer, it is cool as any!

3 Comments

  1. Reply
    Tiina

    Ihanaa, että kommentoit heti eka kerralla ;) Ja tervetuloa! Kyllä nää jutut toistaiseksi pysyy ihan vaan omina juttuinaan ja inspiroimassa muita :)

Leave Your Comment