Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TOUKOKUISENA TORSTAINA

eka

toka

kolmas

Vähän viileänä kevätpäivänä, vai onko nyt jo kesä, lapset lähtivät päiväkotiin villatakeissa. Näyttivät jotenki erityissöpöille ja ihanille. Ja kesän ensimmäiset voikukatkin poimittiin matkalla mukaan. Viileämmissä päivissä ei ole mitään vikaa, kun on piparireunavillatakit! Ja siskolla veli ja veljellä sisko.

On a chilly spring morning (or is it summer already), my children went to daycare wearing cardigans. They looked especially cute and lovely. And we picked the first dandelions with us on our way. There’s nothing wrong with chilly days, when you’re wearing a Pilvenreunalla cardigan! And when sister has her brother and brother has her sister.

20 Comments

 1. Reply
  Maria

  Voi jestas, itku pääsi kun oli niin ihanat kuvat ja teksti. Kiitos ihanasta blogista, olen jo vanhaa blogiasi lueskellut ammoista ajoista asti, mutten muista olisinko koskaan kommentoinut.

  Kiitos inspiraatioista, kauniista kuvista, nerokkaista käsityö/askarteluohjeista ja hyvästä mielestä jonka saa kun täällä vierailee. Piparireunavillatakki tulossa tyttärelleni, en itse osaa tehdä mutta tuttava lupautunut. <3

 2. Reply
  Tiina

  Oi, ihanaa, että kirjoitit kommentin nyt. Ikinä ei oo liian myöhäistä kertoa mille tuntuu ja mitä ajattelee ja aina saa tirauttaa pikkukyyneleet. :)

 3. Reply
  Anna

  Aivan ihanat!! Mulla on kauan ollut pilvereunalla-takki to-do-listalla tyttärelle. Mutta en ole vielä ihan varma jos uskallan :) Tein pilvenraunalla-pipon hänelle ja siinä jäi vähän rakoja värien välissä…. Nyt mietin jos debbie blissin baby cashmerino on ehdoton vai jos jokin garnstudion langoista toimisi?

 4. Reply
  Tiina

  Moi! Langaksi sopii kyllä mikä tahansa, jossa vahvuus on sama. Omat takkinikin olen tainnut tehdä ainakin neljästä, viidestä eri langasta. :) neulomisintoa!

 5. Reply
  Hanna

  Ihana blogi sinulla, pitkän aikaan olen jo seuraillut! Olen aikeissani tehdä tytölleni tuollaisen pilvenreunalla villatakin syksyksi ja ohjekin on jo odottelemassa. Kattelin, että ainakin johonkin takkiin olit käyttänyt novitan wool -lankaa. Tuleekohan sillä langalla + 1-2-vuotiaiden ohjeella sopiva syksyllä noin 92 cm vaatteita käyttävälle:) Ja suosittelisitko takin tekemiseen yksin- vai kaksinkertaista lankaa:)

 6. Reply
  Tiina

  Juu, ainakin johonkin olen käyttänyt Woolia, mutta pääasiassa aina Maijaa. Ja aina kaksinkerroin! Tai riippuen ohjeesta, mutta itse tykkään että takki on paksu :)

Leave Your Comment