Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TOUKOKUUN TOINEN SUNNUNTAI

mom1

Äitienpäivänä minua muistettiin ihanalla valkovuokkokimpulla. Päiväkodissa lapset olivat tehneet kortit ja istuttaneet kukan ja herneenverson. Tyttären kortissa oli leppoisia totuuksia äidistä. Siitä, että äidillä on juhlissa ainakin kynsilakkaa ja että äiti tykkää, kun kotona on siistiä. On ihanaa olla äiti juuri noille kahdelle pienelle.

On Mothers’ Day I got a wonderful bouquet of wood anemones. In the kindergarden the kids had made cards and planted a flower and a bean sprout. In her card my daughter told some no-too-serious truths about her mother. For example that her mother always wears nail polish at a party, and that her mother loves it when the house is clean. I love to be a mum.

mom3
mom2

3 Comments

  1. Reply
    Tiina

    :) Niin, sieltä tulee monenlaista, ihania, suloisia ja niitä jotka saa kyyneleet silmäkulmiin ilosta ja toisinaan myös jotain, joka saa ajattelemaan, että apua tuommonenko mää oon? :D

Leave Your Comment