Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TÄSTÄ TULEE YLLÄTYS

neule1

neule2

neule3

neule4

neule5
Vappuvalmisteluissa vilahtaneet langat ovat muuttuneet neuleeksi junassa ja bussissa istuskellessa, muutaman elokuvan aikana ja Kerässä istuessa pikkuhiljaa muutaman rivin aina silloin tällöin. Tulossa on pieni neuletakki. Ilman ohjetta tai mallikertaa. Ehkä siksi niin hitaasti, mutta varmasti. Ainakin on ihanat värit. Muutamana päivänä olen haaveillut kalliolla istuskelemisesta ja että siellä sais pikkusen neuloa. Toteuttamisen arvoinen ajatus. Kuka lähtis mun kanssa neulomaan? Hei sepäs oliski hauskaa, neuletapaaminen jossain aurinkoisella kalliolla, hyvä sää tietty, Helsingissä? Kyllä! Joo! Nyt torstaina tai perjantaina?

The yarn that was with me in the preparations for the 1st of May have turned into a knit while I’ve been sitting on a train or a bus, during a couple of movies and while I’ve been sitting at Kerä, couple of rows from time to time. It will be a tiny cardigan. I had no pattern this time. That’s why it has happened slowly but surely. At least the colours are lovely. Some days I’ve been dreaming of sitting on hill and knitting there. A thought worth making it happen. Who will come with me? That would be fun, a knitting happening on a sunny hill, with good weather of course, in Helsinki maybe? Yes! Oh yes! This Thursday? Friday?

1 Comment

Leave Your Comment