Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MARKETTA & LINNUT

lintu1

lintu2

lintu3

Marketta kukoistaa ja sai oikean ruukunkin. Ja siihen nimikyltinkin liitutaulukontaktimuovista. Tyttö on ihanan onnessaan ja ylpeä äidin painamista lintuleggingseistä. Tarhassa oli kyllä kavereille kerrottu, että kenen tekemät. Ihanaa sekin, koska aina ei äidin tekemät jutut oo niitä kivimpiä ja hienoimpia. Vaikka äidin mielestä oliski!

Margaret is flourishing and got a real pot as well. And soon it will get a name tag from self-adhesive blackboard foil. My girl is so happy and proud of printed bird leggings her mother made her. In the kindergarden she told everyone who made them. I think it’s wonderful, because the stuff mom does isn’t always the coolest. Even though mom would think that!

4 Comments

  1. Reply
    JenniH

    Ihanat legginsit, tosi sievä tuo kuvio! Olet oikeassa, on onni, että tyttö arvostaa äidin tekemää. Mukavaa, että markettakin lähti kasvuun. Siitä on tytölle iloa pitkäksi aikaa. :)

Leave Your Comment