Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PARIISI PÄÄSEE PAITAAN

kankaanpaino1

paino1

paino2

paino3
Tässä maailmassa, kun kaiken pitää olla melkeinpä valmista samantien ja heti, on mahtavaa, että kun tammikuussa sain tyttäreni piirustuksen ja keksittiin, että siitä saisi tehtyä hienoja paitoja ja muita painelmuksia, piti odottaa huhtikuuhun asti ennen seuraavaa vaihetta.

Painoseulakurssilla tutustuin uuteen ystävään, jonka kanssa painoimme tänään parit paidat ja tiskirätit. Oli kivaa, kun oli seuraa, joka tiesi mitä tehdä, sillä oon jotenki kaikissa kouluissa ohittanut kaikki kankaanpainantaan liittyvät kurssit ja olin aika tietämätön, vaikka toki perusjutut olisin kyllä varmaan osannut tehdä. Mutta ne pikkuvinkit! Oli mukava ilta ja tuolla mulla kuivuu huippuhienoja juttuja ja pää on pyörällä uusista ideioista!

In a world where everything has to be ready immediately, it’s great that in January I got a drawing from my girl and we came up with an idea to do T-shirts with that picture printed on them, and other prints too. But, I had to wait until April to put the idea in practice.

From the pressure printing course I found a new friend, with whom we printed a few t-shirts and dishcloths. It was fun with a good company, who knew what to do, as I’ve managed to skip all the courses at school related to fabric printing and was pretty clueless, even though I guess I could have managed with the basic stuff. But the tips she gave me! I had lots of fun and I have some great stuff there drying up. And my head is spinning with the new ideas!

Leave Your Comment