Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TIMANTTEJA

viiri1

viiri2

viiri3

viiri4
Näitä juhliin liittyviä juttuja meillä nyt riittää, mutta eipäs ole ihmekään, kun kaikki perheenjäsenet juhlimme kuukauden sisällä tuossa kevään korvalla. Ja tänä vuonna juhlimme isosti kaksi kertaa, ensin minä ja sitten lapset tuplakekkerein. Tykkään järjestää juhlia, synttärit nyt tietysti, mutta myös muuten vaan. En ole erityinen ruuanlaittaja, tai ehkä voisin ollakin, mutta se ei erityisesti kiinnosta mua, mutta juhliin tykkään kyllä laittaa aina herkkuja. Siihenkin jos olisi aikaa enempi, niin panostaisin varmasti vieläkin enemmän. Kakkujen tekeminen ja koristelu kiinnostais, mutta toisaalta on ihan hyvä olla autuaan tietämätön siitä aihealueesta… Voi aivan hyvin tehdä aina sen saman kermakakun. Ja kun kyllähän näissä käsitöissäkin saa ajan kulumaan vallan hyvin. No mutta, se piti kertomani, että juhlakoristeluina tänä keväänä oli timanttista viirinauhaa, jonka tekemiseen löytyy ohje Tiimarin askartelublogistani (http://www.tiimari.fi/klubit/askartelublogit/tiina-askartelua-lasten-kanssa/timanttinauhaa-lastenjuhliin). Ensin oli vain värikäs, mutta toisia juhlia varten piti tehdä vielä tuo musta-harmaa-sävyinen ja ihan jo melkein viirinauhan takia tekis mieli kekkasta jotkut juhlat taas. Ainiin, vappu!

We have a lot of party related things going on, and it’s no surprise, when every member of this family has their birthday within a month every spring. And this year we threw big parties two times, first my own and then both kids at the same time. I like to organize parties, especially birthday parties, and parties with no special reason. I’m not a passionate cook, but for a party I like to make sometime tasty. If I had more time, I would do even more. I would like to do cakes and decorate them, but maybe ignorance is a bliss in this matter. I might as well do the same cake every time as I have no problem spending my time with handicraft. Well, anyway, I was supposed to tell you that this spring I decorated my home for the party with a diamond-styled pennant string. You’ll find the instructions from my hobby crafts blog in Tiimari’s site: http://www.tiimari.fi/klubit/askartelublogit/tiina-askartelua-lasten-kanssa/timanttinauhaa-lastenjuhliin). First I only had the colourful one, but I made a black and white version for another party, and just for the sake of the pennant string I would like to organize a party again. Oh actually, Labour Day is coming!

4 Comments

Leave Your Comment