Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KUKKALÄHETYS

Tyttö sai ihanan syntymäpäivälahjan kummitädiltään. Marketan hoito-ohjeineen! Toivottavasti saadaan pidettyä kukka kukkivaisena, koska varmaan tässä hommassa tarvitaan äidinki muistia. Ja niinkuin olen ennenkin hehkuttanut, on nämä tällaiset lahjat vaan mukavia!

marketta1
marketta2
marketta3
My girl got a wonderful birthday present from her godmother. A Margaret with instructions how to take care of it. I hope she’ll manages to keep the flower flourishing, because this thing demands a good memory from her mother too. I’ve said this before, but these kinds of presents are just so wonderful!

marketta

2 Comments

  1. Reply
    Tiina

    Niin minustaki! Tuo kummitäti, jolta lahja saatiin, on kyllä just semmonen, että se tämmösiä voi hyvinki keksiä ja ei keksimällä, vaan sydämestä. Ja se on ihanaa se. Ja viimeinen kuva on kyllä aikas ihana minustaki! <3

Leave Your Comment