Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IHANA VIESTI!

muru
Joinakin päivinä sitä vaan saa tavallistakin ihanempia kuvaviestejä. Rakkautta on vauvat, oi!

Ja tuosta villatakista. Vitsit, että tykkäänki siitä. Tuon kun tekisi aikuisen koossa, niin olis varmasti lempparitakki. Hei, miksen vois tehä? No en mikskää, tai siis että miks en! Ehkäpä. Mutta nyt ihaillaan sitä tuon pikkumurusen päällä minikoossa. Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille!

Some days you just receive lovelier pictures in messages than normally. Babies are love, oh!

And that cardigan. Man, I like it. If I would make it my size, it would be my favourite cardigan. Hey, why not? For no reason! Maybe. But now I’ll just admire it on a small person, mini size. Have a lovely week all of you!

8 Comments

 1. Reply
  Guro

  Super-super-cute!

  I have just finished a hat from your pattern, but I am not able to link to the pattern. I get redirected from your old blog to your new. Have you moved the pattern to this blog?

  G

 2. Reply
  Kaisa // NHWY

  Aivan ihanan ihana! Mulla on nyt yksi aikuisten kokoinen takki työnalla ja voi pojat, mikä homma! :D Mietin, että millä tekniikalla teet nuo hihan saumat, kun on niin siistit? Teetkö vimpoiksi kierroksiksi jonkun eri kuvion kuin pelkkää oikeaa ja päättelyt? T. Ekan pikkutakin saumat aika kaameat

Leave Your Comment