Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VIIKKO SITTEN…

kuva_1_paasiainen

Vietin leppoisan ja mukavan pääsiäisen, juuri sellaisen kuin halusinkin. Seura oli hyvää, ruoka erityisesti ja puuhat, joita olivat muummuassa matka jäätä pitkin supermarkettiin samaa pyörätietä pitkin, jonka varrelta lapsena kerättiin pajunkissoja. Toisena päivänä matka jääreittiä pitkin grillille (se nyt ei eritysen herkkuruokaa ollut) ja paistattelua auringossa lumen alta kaivamassamme bistrossamme. Elokuvan katselua viltin alla, saunomista ja tanssimista Mewin Comforting Soundsin tahtiin. Myöhäinen lounas ravintolassa veljieni kanssa ja syntymäpäivälahjan paljastus toiselle veljelleni. Se onkin huippulahja! Olivat nimittäin veljekset kirjoittaneet 12 vuotta sitten sopimuksen, jossa isoveli lupasi pikkuveljelle, tuolloin 6-vuotiaalle, että vie hänet 18-vuotiaana laskuvarjohyppykurssille ja arvatkaapa mitä meinaavat tänä kesänä!

Yhtenä aamuna löysin huoneesta jossa nukuin, vanhan kirjontamallikirjan vuodelta 1945. Mun piti ottaa siitä kuvia, mutta unohdin, yhtä puhelinkuvaa lukuunottamatta. Se oli hieno ja inspiroiva kirja. Ens kerralla kuvaan sitä ja kirjon. Nyt vain ihastelin ja voin suunnitella ensi kertaan asti.

kuva_1

My Easter was relaxed and fun, just the way I wanted it to be. I was with in company, the food was excellent, and I had lots of nice things to do. Including a trip to a supermarket on ice, the same way I used when I was a child and picking catkins. Another day we took the same way to go the a diner (it wasn’t anything special). I also spent sunny moments in a ski bistro we dug from the snow. I watched movies under a warm blanket, went to sauna and danced to Mew’s Comforting Sounds. I had late lunch with my brothers and second of them got a surprise as a birthday present from my another brother. It’s was a super! The revelation was that those two brothers had made a deal when they were around 6, that when the younger one would turn 18 the older would take him sky diving. Guess what they are going to do next summer!

One morning I found a embroidery pattern book from the year 1945 in the room where I was sleeping. I was supposed to take pictures but I forgot, excluding one picture with my phone. It was such a wonderful and inspirational book. Next time I’ll take pictures and use the models. Now I just admired it and can make plans until my next visit.

6 Comments

 1. Reply
  reettu

  heippa!

  ihana blogi ja kaikkea ja oulu!

  niin voisikkonää kertoa että onko sulla joku ohje/kaava tohon sinun ihanaan takkiin. nuita sulla on usiampiakin ollu, niin oon ollu huomaavinani, mutta määki haluaisin tehä itelleni tommosen! tai emmää ite tekis vaan äiti tekis, mutta kyllä nää tiiät! tommonen on ihana!

 2. Reply
  Tiina

  Moi reettu! No siis, mulla on ollu niihin pidempiin takkeihin kaavan pohjana Ottobren kaava, jota oon reilusti muokannut. Tämä kaava on melkolailla kokonaan oma. Suosittelen vaikka ompelemaan ensin lakanakangasversion takista jota voi muokkailla ja sitten käyttää sitä kaavana :)

Leave Your Comment