Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ARVAAMATTOMUUS ON IHANAA

sulka5

sulka3

sulka4

Nimittäin, kun ei voi tietää, että mitä seuraavassa hetkessä tapahtuu. Muutama viikko sitten lähdin tapaamaan ystävää muuten vaan ja sen reissun jälkeen olin aivan onnen pyörteissä. Minua oli pyydetty kummiksi, tuntematon jutteli kivoja, päädyin kysymään jotain  hetken mielijohteesta ihmiseltä, joka olikin yllättävä tuttava jo entuudestaan. Silloin mietin taas, että voi vitsit ihmiset on ihania. Ja minä lähdin vain kahville.

Olen ollut viime viikot kiireinen, niin hopussa etten ole ehtinyt katsella elokuvia, neuletöitäkin olen tehnyt rivin silloin, toisen tällöin. Kirjontatyöt odottavat oikeaa hetkeä. Ompelukone on kiukutellut, johdon ja koneen välillä on erimielisyyksiä enkä ole ehtinyt viedä heitä hoitoon. Välillä kyllä saakin olla kiirettä ja kaikki tapahtua kerralla, sitten voi taas pysytellä aloillaan ja rauhassa, kun se mukava myräkkä on ohi.

No, tässä hopun keskellä sain yllättävän puhelinsoiton ja pääsiäisen suunnitelmatkin menivät pikkiriikkisen uusiksi. Mukavalla tavalla. Sitä olin ajatellut tulla tänne toivottamaan, rauhallista ja rentoa pääsiäisen aikaa, koska niin aioin (aion) tehdä itsekin. Istahtaa aurinkoon, rupatella mukavia, tanssahdella välillä ja tietty vähän siinä neulasta samalla. Ja ensi viikolla sitten taas uudet kuviot ja haaveet ja niiden toteutumiset. Elämä on jännää.

Hei kertokaa tekin teidän pääsiäissuunnitelmista ja keskeneräisistä käsitöistä, mulla on ikävä teitä!

sulka2

You never know what’s going to happen next. A few weeks ago I went to see a friend, just for fun, and I was full of joy. I had just been asked to be a godmother, strangers were nice to me and I found a sudden acquaintance from the past. Then I thought again how wonderful people are. And went to get coffee.

Lately I’ve been so busy, that I haven’t had time to even watch movies, and I’ve knitted only a little then and now. Embroidery waits for its moment to come. My sewing machine has been working poorly, I should take it somewhere. For once in a while it can be little busy, and then it’s nice to calm down for a while, when all the fuzz is over.

Well, in the middle of all this I got a surprising phone call and my easter plans got a new turn, in a nice way. And my mission was anyway, what I came to tell you, is to wish you all relaxed and enjoyable easter time, because that’s what I’m going to have. Sit in the sun, have a nice chat, dance and knit a little in between. Next week, I have new plans, dreams, and dreams coming true. Life’s so exciting.

Tell me about your easter plans and pieces of handicrafts you’re making, I miss you!

22 Comments

 1. Reply
  Tiina

  Voi miten kauniita sulkia!

  Oma pääsiäiseni kuluu työn merkeissä ja neuloen. Täytyisi neuloa paksu neuletakki loppuun että ehtisi vielä sitä käyttämäänkin ja afrikankukka-peittoa on virkkailussa (kahta erilaista…) Lisänä yhdet villatakkilangat odottelemassa inspiraatiota. Tekemisen puute ei ainakaan iske! :D

 2. Reply
  Nipsu

  Pääsiäissuunnitelmat: kirpparikamojen laitto (mä niin tykkään hinnoitella niitä, oikeesti!), uimista kylpylässä, hoitokoiran hoito (oman lisäksi), tortilloita, siivoamista (of course, pitkät pyhät…), lumen sulamisen seurausta (täällä maalla sitä on PALJON)

  Keskeneräiset käsityöt: Oh My, niitä olisi vaikka muille jakaa, kuten meillä niin monella :) Kutomisessa on menossa paussi, tein niin monta baktusta putkeen, että nyt ei HUVITA (vaikka yksi ja ehkä kaikkein kaunein on kesken!)

  Kertakaikkisen IIIIHHHHHANAT nuo sulat, herkkikset!

  Aurinkoista pääsiäsitä, nautihan olostasi!

 3. Reply
  Tiina

  Minkä takia muuten tuo villatakkigalleria ei näy? Aina kun sitä yrittää katsoa, sivu ohjautuu taas takaisin 'alkuun'. Olis ollu kiva nähdä niitä kuvia kun suunnittelin itsekin tekeväni pilvenreunalla-villatakin.

 4. Reply
  Lilje

  Ihanaa pääsiäistä sullekin! Täällä Berliinissä saatiin sitten valkoinen pääsiäinen. No, kun joulu meni Thaimaassa niin ehkä tää voi toimia silleen kakkosjouluna mulle :) Ei siis haittaa. Käsitöitä ja projekteja ei juuri nyt ole kesken, juuri sain valmiiksi pääsiäismobilen niin nyt kelpaa vaan öllöttää. Paitsi ensin vielä vähän töitä, salille ja sitten keittiöpuuhiin, juhuu. Iloisia rentoiluhetkiä toivottelee

  Lilje

 5. Reply
  Tiina

  Olenkohan minä sulle vielä aiemmin kommentoinutkaan koskaan, vaikka seuraillut olen jo tovin… No mutta, nyt on ainakin jo aika! Ihana pääsiäistunnelma tulee näistä sulista <3

  Meilläkin meni suunnitelmat uusiksi kun mies joutui jäämään maailman toiselle puolelle (töihin) koko pääsiäiseksi. Mutta me onkin sitten lasten kans otettu rennosti. Haettu kaupasta uusia palapelejä, syöty supermummon (isomummo) riisipuuroa, tehty lumitöitä. Ja huomenna mennään ratsastamaan, ihka eka kertaa meidän pienimmäiselle. Mulla on ollut käsitöiden kanssa vähän samanlaista "ongelmaa" kuin sullakin, mutta josko sitä nyt ehtisi tehdä vaavin neuletakin loppuun ja vaikka vähän jotain muutakin, kirjontaakin ehkä.

 6. Reply
  Outi ♥

  Meillä meni pääsiäissuunnitelmat uusiksi, kun ollaan koko perhe enemmän ja vähemmän kipeinä. Höh. Otetaan sitten vaan tosi lunkisti koko pitkä viikonloppu. Makoillaan, nukutaan ja syödään suklaata. Kyllähän siinäkin on jo rentoutumista kerrakseen! :) Hyvää pääsiäistä sinulle ihana Tiina! ♥

 7. Reply
  Laura

  Ihania sulkia! :)

  Meikäläisen pääsiäinen vietetään kahdestaan kahden kuukauden ikäisen pirpanan kanssa. Ensimmäistä kertaa äiti pääsiäisenä. Ehkä jo ensi vuonna kasvatan rairuohoa ja teen muutakin pääsiäiseen liittyvää. Tänä vuonna jäi väliin, kun ei meidän pienoinen vielä ymmärrä. :)

 8. Reply
  Essi

  Meillä on kuulunut pääsiäiseen jo viimeisen yhdeksän vuoden ajan pääsiäismunajahti. Siinä kierretään joukkueissa ympäri kaupunkia vihjeiden ja tehtävien avulla. Kyseessä on amazing race -tyyppinen kisailu. Palkintona on korillinen suklaamunia. Parasta kisassa ei kuitenkaan ole voitto vaan se, että vietetään yhdessä kaveriporukalla aikaa. Tapahtuma on tosin vuosi vuodelta tullut haastavammaksi ja kisailuinto on kasvanut. Kyseessä on myös yksi vuoden odotetuin tapahtuma :) Kisa starttaa huomenna.

  Muutoin pääsiäisen suunnitelmiin kuuluu ratsastusta, hevosten kanssa puuhailua ja neulomista, jos vain jossain välissä ehdin :)

  Mukavaa pääsiäistä ja ihanat noi sulat :)

 9. Reply
  Veera

  Tuossa se vieressä odottaa viimeisten langanpätkien päättelyä ja nappilistoja, pieni Pilven Reunalla villatakki, juuri meidän neidille sopivissa, ihanissa väreissä. Kiitos ihanasta ohjeesta, kyllä siitä vaan tulee hieno. Kokeilin sitä pienen puolivuotiaan päälle, 1-2 -vuotiaan ohjeella tehty ei kovin paljoa reiluksi jäänyt. Ei se haittaa, sehän tarkoittaa vain että kohta saa tehdä uuden ;) Oispa hienoa jos sekin pääsisi takkigalleriaan!

  Pääsiäinen on tietysti täynnä aurinkoa, valoa, ihania ihmisiä, rentoutumista, käsitöitä, herkkuja ♥

 10. Reply
  Tiina

  Oi, kuulostaa oikein hyville suunnitelmille, toivottavasti sait kaikkea tehtyä edes pikkuisen. Ja kyllähän paksua villatakkia tarvinee viileinä, ihanina kesäiltoina, mää ainaki semmosta kaavailin tekeväni tässä vielä ennen kesää.. :)

 11. Reply
  Tiina

  Hei mää tykkään kans siitä hinnottelusta, mutta en siitä, että kamaa on aina niin paljon, että siinä menee tuntikausia. Ja lumensulamisen seuraaminen ja varsinkin lumen nakkelu ympäriinsä siinä loppuvaiheessa, kun ei oo enää paljoa jäljellä. ILOVEIT" :)

  Toivottavasti kaikki meni suunnitellusti tai ainakin sinnepäin ja oli mukava pääsiäinen.

  Kiitos, minä nautin kyllä. :)

 12. Reply
  Tiina

  Ooh, miten hieno pääsiäismobile! :) Valkoinen pääsiäinen lämipimän joulun jälkeen tasapainoittaa. :) Terveiset sinne Berliiniin!

 13. Reply
  Tiina

  Kiitos ja kiva, että kommentoit nyt! :) Välillä sitä menee suunnitelmat uusiksi, mutta toisaalta sitten, sillon ei ehkä stressaanuta kaikki niin paljon ja välillä on kivaa vaan kattoa hetki kerrallaan ja mennä nauttia siitä hetkestä siinä juuri nyt. Lautapelit ja ratsastus kuulostaa oikein oivalle pääsiäispuuhalle, toivottavasti oli kivaa!

 14. Reply
  Tiina

  No nyt kuulostaa superrennolle, vaikka kipeily ei kivaa ookaan. Kiitos Outi! :) Toivottavasti siellä ollaan jo terveempiä! <3

 15. Reply
  Pinja

  En muistanut jättää tänne kehuja noista sun maailman ihanimmista pääsiäissulista! Niin kauniita! Tollainen olis aika hieno koruna simppelisti kaulassa roikkumassa… tai jotain :)

 16. Reply
  Tiina

  Kuulostaa oikein kyllä ihanalle pääsiäiselle vauvan kanssa oleilukin. Itsekin olen kaksi kertaa viettänyt aivan vastasyntyneen kanssa. Siinä ei paljon rairuohot oo ollu mielessä ;)

 17. Reply
  Tiina

  Voi vitsit. Ihan mahtavalle kisalle kuulostaa. Toivottavasti oli hauskaa (ihan varmasti)! Just tollasesta innostuisin itsekin, ehkä pitää ottaa ja ehottaa. Sitähän vois kisata milloin vaan ja mistä vaan palkinnosta. :)

Leave Your Comment