Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PARAS SYNTYMÄPÄIVÄ

Päivänsankari toivoi aamiaisella, että tekisin appelsiineista tuoretta mehua. Aamun lastenohjelmien aikaan paketoin pikkupaketit ja piilotin ne. Olin piirtänyt kodistamme kartan ja pikkuaarteiden etsiminen saattoi alkaa. Voi miten onnelliseksi aartenetsintä tytön tekikään! Paketeista paljastui pikkuyllätyksiä ja kortti, jossa kerrottiin lahjasta, jonka voimme hakea postista ensi viikolla. Karkit oli parasta, tietysti. Aamupäivän vain olimme kotosalla yöpaidoissamme ja maalasimme vesiväreillä. Lounaspaikan sai sankaritar valita itse ja lähdimme kaupungille toteuttamaan lastenaterian ja jälkiruokajäätelön. Kävimme postista hakemassa pari pakettia sukulaisilta, pistäydyimme Kerässä ja lelu- ja kirjakaupassa. Kotimatkalla haimme vielä pillimehut janojuomaksi.

Kotona, pieni, mutta silti jo niin iso kuusivuotias totesi, että äiti, tää oli mun paras syntymäpäivä.

synttari1_

synttari7

synttari2

synttari10

synttari11

synttari12

synttari8

synttari3
The birthday girl wished to have freshly squeezed orange juice for breakfast. While she watched TV I wrapped all the little presents and hid them. I had drawn a map of our home so she could use it to find the presents. Oh how happy the treasure hunting made her! Her presents contained little surprises and a card that told about a package that would wait for her in the post office next week. She liked sweets best, of course. In the morning we just stayed in in our nightgowns and painted with water colour. The birthday girl got to choose a place for lunch herself and we hit the town for a Happy Meal and a sunday. We also went to the post office to collect a few presents from the family, stopped by at Kerä, a toy store and a book store. On our way home we grabbed boxes of juices as we felt thirsty.

At home my little, but in a way so big six year old told me: Mom, this was my best birthday ever.

synttari6

synttari5

ps. Hei ja mää muuten vilahdan uusimman Evitan sivuilla bloggaajaesittelyssä, kattokaapa!

1 Comment

Leave Your Comment