Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VAALEANPUNAISTEN LASIEN LÄPI

laskulasi2

TALVIKUVA3

Olin monen vuoden tauon jälkeen rinteessä talvilomallani ja ai, että se olikin ihanaa. Sitä melkein unohtaa sen tunteen ja helposti sitten vaan tyytyy siihen muistelemiseen, että kuinka kivaa se olikaan. Välillä on hyvä toteuttaa toimia ihan käytännössä. Pakkasta oli reilu kymmenen ja vilpakka tuulenvire kävi poskipäihin, mutta sekään ei haitannut, itseasiassa mua ei haittaa pakkanen juuri koskaan, missään. Teiniaikojen lumilautatytölle nykyaikaiset jutut hiihtokeskuksessa kyllä yllättivät, auto vietiin parkkihalliin ja tuolihississä oli ikkuna. Aikamoista. Ei sitä semmosta sillon ollu, ku minä olin nuori, heh.

Vaaleanpunaiset laskulasit päässä luminen maisema oli niin kaunis. Mää niin tykkään talvesta. Ja mää niin rakastan auringonlaskun värittämää taivasta pikkusilla höttöpilvillä. Oijoi. Inspiroiduin, keksin, minkä väristä seuraavaksi voisin tehdä. Otin kuviakin puhelimella, sormet jäässä, mutta eihän ne ihan samalle näytä ku niitten lasien läpi siinä omassa lasketteluhuumassani. Mutta pikkiriikkisen ehkä.

Ihania kevätpäiviä teille kaikille! <3

laskulasi3

I was skiing after a break of several years, and oh how it was wonderful. I had almost forgotten the feeling and had just settled with thinking back the joy of it. But then, for once in awhile it’s better to do it in practice. It was around – 10 degrees with a brisk wind on my cheeks, but it didn’t bother me. Actually frost doesn’t bother me at all, anywhere. As an teenage snowboarder girl the modern facilities of the skiing center surprised me, there was a parking hall for cars and a window in a chair lift. My my. Not in my youth, heh.

Looking the landscape through my pink goggles, it looked so beautiful. I love winter. And I love the pink sky with some small clouds during the sunset. Oh and oh. It inspired me and I came up with a colour I would like to use next. I took photos with my phone, my fingers all frozen, even though the photos didn’t look the same as the picture I saw through my pink goggles. But I think there were some similarities, still.

I wish you all wonderful days of spring!

talvikuva1

TALVIKUVA2

9 Comments

 1. Reply
  Nipsu

  Oih kun on kauniit kuvat siellä! Ihanat värit ja pikkuiset extratimangit siellä :) Itse asuin lapsena laskettelurinteen vieressä ja käytännössä asuin mäessä talvet… Nykyisin se ei kyllä yhtään huvita, mutta ehkä taas jossain kohtaa innostun siitäkin. Hyvää talviloman jatkoa!!

 2. Reply
  Tiina

  Joo, pittää vähä olla ekstraa! ;) Oi, olis kyllä ollu mahtavaa asua rinteen vieressä, vaikka varmasti siinä olis käyny nuin, ettei sitten enää huvita. Me oltiin joka viikonloppu, sekin oli kyllä paljon ja ihanaa, että oltiin. Ne on parhaita teinimuistoja. Niin ja kiitos, loma hurahti, mutta jatkui sairasteluna kotosalla… Kivaa viikonloppua!

 3. Reply
  Niinu

  Mä olen ollut kerran mäessä n.15 vuotta sitten, laudalla…Tänä talvena ostettiin välineet uusintaottoon mutta säät ja sairastelut ei ole suosinut…ehkä onneksikin, näin melkein neljäkymppisenä alkaa jo vähän pelottaa;)

  Noiden kauniiden maisemien takia sinne mäen päälle olisi kiva kyllä päästä! Ihania tunnelmallisia kuvia!

 4. Reply
  Tiina

  Joo, no se pelko on kyllä isompi mitä vanhemmaksi tulee, mutta siis ihan hyväkin niin. ;) Mua nolotti laskea ilman kypärää, vaikka koskaan en oo kypärä päässä laskenut. Sekin oli hyvä nolouden tunne. Mää tykkään kuvista kans, eivät oo ollenkaan perinteisten Ruka-kuvien näköisiä! :D

 5. Reply
  Helena

  Virkistävää kuulla, että talvi on ihana ja pakkanen ei haittaa, kun tuntuu että yleensä talvesta ja kylmästä vain nuristaan. Onhan se totta, että talvi on rankka vuodenaika, mutta ei siitä pahaa seuraa, jos sitä tarkastelee vaaleanpunaisten lasien läpi, kunhan muistaa vain pukeutua lämpimästi! Omassa blogissani olen myös pohtinut talvea, kylmää ja pohjoista, tervetuloa vierailulle! http://inspiraato.blogspot.fi/2012/11/kaipuu-arktiseen.html

Leave Your Comment