Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BINGOEMÄNTÄ 33

bingo3

bingo2

bingo1

Mää oon bingotäti. Ollut jo varmaan kymmenen vuotta. Melkein aina, kaikissa kemuissani ja joskus myös toistenkin juhlissa. Yleensä en kuitenkaan pyytämättä, heh. Viikonloppuna juhlin kera ihanien ystävien omia syntymäpäiviäni ja ohjelmassa oli tietysti myös bingo. Se on muuten hauska ohjelmanumero, kaikki osallistuvat innolla, jokaisella on yhtäläinen mahdollisuus voittaa ja bileet hiljenevät hetkeksi, jotta bingoemännän giideonneljäkymmentäseitsemät kuuluvat. Näissä tämänkertaisissa juhlissa palkintona oli kirjottu, tuleva kiertopalkinto, Bingomestari 33!

I’m a bingo host. I’ve been a bingo host for over ten years now, probably; and almost every time there’s a party, and it doesn’t have to be my own! Usually I don’t do it without somebody asking me to, hah. Last weekend I celebrated my birthday with my wonderful friends and we played bingo of course. I think it’s a great part of any party, because everyone is so excited about it, anyone can win and the party stops for a while, when people need to hear what the bingo host is saying. And in this precise birthday party, the prize was an embroidered, challenge cup -to be, Bingo Champion 33!

9 Comments

 1. Reply
  Onneli

  Viimeinen ensimmäinen kommentti tänne uudelle tontille :)

  Mahtava tuo kuva, erityisesti oikeassa alakulmassa paikallaan pönöttävät herrat muiden elämöidessä taustalla :D

 2. Reply
  Tiina

  Tervetuloa uusille tonteille ja kommentoimaan kans :) Juu, tuota kuvaa oon kans nauranu, että siinä on kyllä tytöt heiluvaisia ja pojikapuoliset eivät niinkään. :D

 3. Reply
  Tiina

  En muista mikä oli, varmaan se, että kukaan ei tainnu tietää, että itselaukaisin ottaakin yhden kuvan sijasta kymmenen kerralla. :)

Leave Your Comment