Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HEI VAAN KAIKILLE!

Oi, miten jännää. Blogini on nyt muuttanut aivan uuteen paikkaan tänne Evitaan. Hyvältä näyttää ja tuntuu, keväisen raikkaalta ja bloggaajaseurakin on mitä mainiointa! Vanhat lukijani taitavat jo mua vähän tunteakin, mutta uusille voisin kertoa vähän itsestäni.

Mää oon Tiina, kohta 33. Kaikenlaiset käsityöt on olleet mun elämässä tärkeässä osassa aina ja tämän blogin alkuperäisversio on perustettu vuosia sitten  ja nyt oon kirjoitellut, kuvannut ja kertonut käsitöistäni blogissa yli kuusi vuotta. Se on ollut antoisaa ja mukavaa aikaa ja on tuonut elämään uskomattomia käänteitä, uusia ystävyyssuhteita ja paljon inspiraatiota ja intoa tehdä enemmän, hienompaa ja vielä vähän jotain muuta. Oon helposti innostuvainen, saatan puolessa minuutissa kesken keskustelun yhtäkkiä keksiä, mitä seuraavaksi teen ja hetken päästä huomaankin jo hurauttaneeni pyörällä lankakauppaan valitsemaan lankoja. Tykkään väreistä ja kauniista asioista, kirjoneuleista, aplikaatioliimakankaasta, käsinkirjonnasta ja tykkään kyllä siitä, että vastaantulija kadulla hymyilee. Ja tietysti  tykkään  lankojen päättelystä, metsän tuoksusta sateen jälkeen ja auringonkeltaisista elokuvista.

Mulla on pian kuusivuotias tyttö ja keväällä kaksi vuotta täyttävä pieni poika. Ne on mun aarteet ja isossa osassa tätä blogiaki.  Iltaisin, lasten nukahdettua, saatan istahtaa sohvalle ja neuloa tai kirjoa vielä vähän, ja vielä pikkusen lisää, ennenkuin menen nukkumaan.  Siinä saatan sitten neuloessani puolen minuutin välein pysähtyä ja katsastaa tekemääni työtä ja ihastella. Voi vitsit tästä tullee ihana, sanon. Ja taas muutama silmukka päälle ja sama juttu. Tykkään jutuista, joita teen ja joita mulla on.

Mukavaa, kun tulit tänne ja hei, tervetuloa taas!

tiina_1_blogiin

This is exciting. My blog has moved to a whole new place, here, to Evita. It looks and feels good, fresh like spring and in a good company! I guess my old readers know me already, but I could tell a little bit about myself to the new readers.

I’m Tiina, almost 33. Handicraft has always been close to my heart, and the original version of this blog was founded years ago. Now I’ve been writing, photographing and telling about my handicraft in a blog for over six years. It has been rewarding and fun, and has brought new things, new friendships, a lot of inspiration and enthusiasm to do more and better. I get easily excited, and might come up with my next project in the middle of a 30 seconds conversation, and the next thing I now I’m already picking up the yarn. I like colours and beautiful things, multi-colour knits, fabric adhesive and embroidery. I also love when stranger smiles to you on the street. And of course I like finishing the thread, the smell of forest after rain and movies made of yellow colour from the sun.

I have a daughter, who’s almost six and a boy, that will be two this spring. They are my treasures and have a big role in this blog, too. In the evening, after the kids have gone to bed, I may sit on my couch and sew or embroider, and always do a little more before I go to bed. I might take a moment for once and a while and admire the work I’ve done. This is going to be so lovely, I think. Then I work some more, and admire it again. I love the things that I do and have.

I’m so glad to see you here, hopefully we’ll meet again soon!

10 Comments

 1. Reply
  Maria

  Ihanaa maaliskuun alkua blogin uudessa kodissa! Mukana pysytään aina vaan, kiitos kun levität inspiraatiota ja hyvää mieltä! Tuo hymykin on niin tarttuva että varmasti vastaantulijatkin kaikki hymyilevät :)

 2. Reply
  Nipsu

  UUh, iihanaa, ettei blogin ulkoasu ole juurikaan muuttunut ja mainokset ei hypi pahemmin silmille! Tämän blogin lukemista en olisi kyllä lopettanut vaikka mihin olisit muuttanut, yleensä en vain pidä jos ulkoasu muuttuu kovin sekavaksi mainosviidakoksi sen myötä kun blogi muuttaa "jonkun alle".

  Lycka till siis uuteen paikkaan ja mukana ollaan niin mielellään edelleen :)

 3. Reply
  Kati

  Mä löysin sun blogin vähän aikaa sitten. Ihastuin kovasti blogiisi ja tekemiisi hurmaaviin käsitöihin. Sinulla on ihana, mielenkiintoinen ja kaunis tyyli tehdä käsitöitä. Olen alkanut seurata blogiasi ahkerasti ja jatkan sitä edelleen, sillä olen itsekin suuri käsityönystävä ja saan inspiraatiota käsillä tekemiseen sinulta! Menestystä täällä uudessa paikassa :)

Leave Your Comment