Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PIKKUSEN ISOMPI PIENI VILLATAKKIMIES

Melkein kaksivuotias on jollain asteikolla laskettuna jo iso poika. Sen verran iso ainakin, että oli aika tehdä uusi villatakki. Ostin langat sen perusteella, minkä värisiä silloin kaupassa teki mieli ja kotona tajusin, että nehän oli melkein samat värit kuin edellisessäkin. Tähän takkiin virkkasin nappilistan, enkä tehnyt ollenkaan napinläpiä, vaan ompelin napit vain koristeeksi ja napitus on nepparein. Kätevää.

When a boy is almost two, in some way he’s already a big boy. At least his that big, that I had to sew him a new cardigan. I bought the yarn based on how I felt in the shop and at home I realized the colors where almost the same as with the previous cardigan. This jacket has a crocheted placket and I didn’t make any buttonholes, as the buttons are just decorations and buttoning is made with spans. How convenient!

 

 

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Poika ei ollut erityisen yhteistyöhaluinen villatakin kuvauksissa lahjonnasta huolimatta. ♥

My model wasn’t to co-operate, even though I tried to bribe him.

 

21 Comments

 1. Reply
  Taru

  Jälleen kerran äärimmäisen kaunis villatakki valmistunut! Selailen tässä lomamatkani aikana kirjoitettuja postauksia ja sulla on täällä vino pino kivoja postauksia. Ainiin, ja me itse asiassa nähtiin ja juteltiin tänään Mokossa :) Olin sen verran äimissäni etten tajunnut sanoa, että hei mullakin on blogi ja saatat ehkä tietää sen ;)Laita sitä meiliä mistä oli puhetta :)

 2. Reply
  Maria

  Sulla kyllä on pettämätön värisilmä.. Jos koskaan ikinä teet näitä myyntiin niin minä olen kiljuen jonossa!
  Itse aloitin juuri isoäidinneliöistä torkkupeittoa ja kolmen palan jälkeen se alkaa tuntua ikuisuusprojektilta, sitä luokkaa on meikäläisen kärsivällisyys ;D

  1. Reply
   Anonyymi

   Langan haluaisin tietää minäkin :) Muutaman (!!) kuukauden neulomis/virkkaamistauko on nyt ollut, ja nyt on ihan pakko aloittaa tuon villatakin teko! Kävin just ostamassa ohjeen 1-2 vuotiaan villatakkiin :)
   -Jutta

 3. Reply
  Miia

  Oi.. Ihana takki… Ja iso-pieni kaksivuotiaskin… Meillä asustaa myös yksi kaksi vuotias, joka on melkoinen persoona… Ihana, yllätyksellinen ja mahdottoman itsepäinen :D

 4. Reply
  maia

  Tulisiko tämänkin koon ohje myyntiin? Kaksivuotias kotona, ja olen takkia hänelle haaveillut, mutta 1-2-vuotiaan koko lienee jo pieni. Tai jos nyt olisikin sopiva, niin ihan kohta jo pieni.

 5. Reply
  MIXIPRINTS

  Hello,

  I like your blog and look at it almost daily. And i love the knitting patterns you make, so i am trying make them myself. Thank you for sharing your photo's with us!!

  Love, Jolien from the netherlands

  1. Reply
   Tiina Post author

   Hello, unfortunartely pattern is available only in Finnish. You can find it from my new book, Muita ihania käsityökirja.

Leave Your Comment