Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

16 Comments

 1. Reply
  Nti Smith

  Voi että mitkä väri-ihanuudet!

  Suunnitelmissa on tilailla pilvenreunalla-takkien ohjeita, mutta jäin miettiin että millaselle langalle ne suunnilleen on tarkotettu? Köyhä opiskelija tarvii kohtuullisen hintaset langat että kehtaa katsoa avopuolisio silmiin… :)

  1. Reply
   Tiina Post author

   Lankavaihtoehtoja varmasti löytyy useita. Edullisin vaihtoehto, mitä itse olen tehnyt, on tehdä lasten takki kaksinkertaisesta Maija-langasta tai Isoveljestä, mutta tuntuma niissä on tietysti eri kuin ihanissa alpakoissa. Mutta niistä tehdessä varmasti kehtaa katsoa silmiin. ;)

 2. Reply
  päivi

  minä oon kyllä vahvasti sitä mieltä että sun pitäis hurahtaa täysin holtittomasti nyt virkkaukseen, kato kun minä en osaa kutoa:( ja nämä on niiin hienoja<3 voisin myötähurahtaa sitten sun virkkaushurahdukseen kun sitä saataan juuri jotenkin saada aikaan.. nämä on niin hienoja<3

Leave Your Comment