Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PIKKUSISKON

 

 

 

 

 

Koska olen täti, on tavakseni tullut (toinen kerta jo!) tehdä veljeni lapsille köllöttelypeitot. Tämän peiton aloitin tekemään siltä seisomalta, kun siivoilin kangaskaappia ja löysin valmiita kirjontatöitä, joita päätin hyödyntää. Apina ja koira ovat Onnipeitosta ylijääneitä. Puun ja aallokon tein jo tyttären ollessa vauva. Niiden piti olla osa isoa haaveilupeittoa, mutta se ei koskaan valmistunut. Kolmiopalat ovat ylijäämiä erilaisista viirinauhoista. Hienoa on, että kaikki osaset päätyivät tähän. Tykkään lopputuloksesta ja niin tykkäsi myös pienen pikkusiskon perhe.

Because I’m an aunt, it has become a habit of mine to do nice, cozy quilts to my brother’s children (it’s already the second time!). This quilt I started doing when I was cleaning up my fabric locker and wound some embroidery pieces I could use. The Monkey and the Dog were leftovers from Onni-quilt, the tree and the waves I did when my girl was a baby. They were supposed to be part of a big quilt for dreaming, but it never finished it. Triangle pieces are leftovers from different pennants. I’m so glad that all those pieces ended up with this work. I really like the result and so did the family of the newborn baby girl.

18 Comments

 1. Reply
  PicMe

  ihana <3 inspiroiva peitto. Itekin yhden tilkuista tehnyt ja nyt on neuletilkkupeitto työn alla, seuraavaksi vois tehdä taas kankaista tilkkuyötä yhdistettynä kirjailuun.

 2. Reply
  Henni

  Suloinen peitto! Bongasin muutes eilen superhelpon syyspipon ikkunastamme täällä Jyväskylässä, kun kolmen naisen porukka käveli ohi. Oikein näytti kyllä hyvältä sekin!

 3. Reply
  JenniH

  Ihanat värit! Nuo kirjailut ovat niin hienoja. <3 Hyvä vinkki tuo, että niitä voi kirjoa pikkuhiljaa varastoon ja kasata yhteen sitten, kun hetki on sopiva. :)

 4. Reply
  Tiina

  Minkälaisilla pistoilla sinä noita tekstejä kirjot? Ajattelin itse yrittää ihka ensimmäistä kirjontatyötä ja tekstiä tahtoisin tehdä… Onko sinulla muuten mitä sattuu kankaita noissa kehikoissa (52), vinkkejä siitä millaista kangasta kannattaisi laittaa? :)

Leave Your Comment