Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KIVOJEN ASIOIDEN KALENTERI

Tämä kalenteri ei lopu koskaan. Siihen kirjataan joka päivä jokin sinä päivänä tapahtunut asia. Ensi vuonna sitten taas. Ja mitä enemmän aikaa kuluu, sitä hauskempaa se on lueskella, millaista aika olikaan vuosia sitten.

Tänään 2013: Maailmaan syntyi pieni tyttövauva.

 

This calendar never ends. Something that has happened that day has to be added in it every day. And next year again. The more time passes, the more fun it is to read about things that actually happened years ago.
Today 2013: A baby girl was born into this world.

 

29 Comments

 1. Reply
  Henni

  Miten mahtavaa, jos aina muista jotain kirjoittaa! Tällä päällä ei ainakaan oikein pysy asiat muistissa, niin siellähän olisivat asiat muistissa.

  1. Reply
   Tiina Post author

   Onneksi tässä ei oo niin justiisakaan, jos vaikka pari päivää myöhemmin kirjoittaa. Jos siis sillon vielä muistaa mitä tuli tehtyä. :)

 2. Reply
  Sari

  Aivan ihana idea, tuota pitäis iteki kokeilla:)! Sie oot ihanan positiivinen ihminen, jaat iloa kaikille muillekin täällä blogimaailmassa, kiitos siitä :)!

 3. Reply
  Anonyymi

  Apua miten ihana idea! Pohdinkin tässä juuri, että mitä hyödyllistä voisin tehdä niillä lukuisilla suloisilla muistikirjoilla, joita joka paikka on täynnä ja joita ei raaski käyttää. Nyt tiedän :)

Leave Your Comment