Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ILOA ILTAPÄIVÄÄN MURU!

 

Pienen vauvan kanssa kotona kaipaa jotain omaa puuhaa, varsinkin jos vauva ei ole esikoinen, eikä kaikki aika mene ihmettelyyn, jännittämiseen ja ole aivan uutta. Tein tällaisen DIY-kirjontapaketin ihanalle ystävälleni piristämään hänen iltapäiviään (tai edes yhtä!), koska pitkän välimatkan takia en pääse paikalle itse. Toivottavasti ilahdutti! :)

When you’re home with a baby, you usually want to have something to do, especially if the baby isn’t your firstborn; then all the time is spent in wondering the child, being nervous and everything being new. I did this DIY- embroidery package for my wonderful friend, to cheer up her afternoons ( or at least one afternoon!), as due to the long distance between us I can’t go and cheer her up myself. Hopefully she liked it! :)

 

6 Comments

  1. Reply
    Maria

    Onpa kiva idea! Tätä voisi jalostaa vaikka hmm.. väritystehtäväksi jollekin joka tykkää näperrällä, mutta neula ja langat eivät oikein nappaa :)

Leave Your Comment