Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NUKKE

 

Mulle kävi vähän hassusti tuossa syksyllä. Olin ajatellut olla järkevä ja ennakoiva, että ostan joululahjoja jo reilusti etukäteen. Löysinkin vaikka mitä, pelejä, legoja ja kivan nukkepaketin. Olin tyytyväinen itseeni, että kerrankin! Mutta ohhoh, kuinkas kävikään… Lapset tulivat viikonloppureissusta kotiin ja tämä äiti oli unohtanut kaikki tavarat pöydälle näkyviin! Olihan siitä iloista lasta, kun äiti oli ostanut niin monta uutta juttua. Ja ihan muuten vaan! Äiti oli tosi iloissansa kans.

Nukkepaketti oli kyllä tosi kiva ja tyttö aloitti ompeluhommat samantien… Vielä ollaan vähän vaiheessa, koska nukke unohtui hetkeksi laatikkoonsa ja laatikko kaappiin, mutta luulen, että pian valmistuu! Se on ihana se pienen ilo, kun on itse tehnyt lelunsa. Sitä iloa odotellen.

—-

Funny thing happened to my during last fall. I thought I would be sensible and anticipatory, and buy a lot of Christmas presents well beforehand. And I did find a lot of things; games, legos and a nice doll kit. I was very content with myself, for once I managed to do this! But oh my, what happened next… Kids came home from their weekend trip, and mommy had forgotten all the presents on the kitchen table, in front of their eyes! Well the kids were seemingly happy when mom had bought so many new things, for no reason! Mom was veeeery happy as well.
OK the doll kit was very fun and my daughter started sewing right away… At the moment she has forgotten the doll in it´s box and the box in the closet, but I still think it will be ready soon! I love the feeling the little ones get when they make their own toys, all by themselves. So I’m waiting to feel that joy again.

 

3 Comments

Leave Your Comment