Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PARIS IS ALWAYS A GOOD IDEA

Ihan pienestä asti tyttäreni on ihaillut Pariisia ja erityisesti Eiffeltornia. En muista mistä se sai alkunsa, ehkä ihan ensimmäisestä kirjastaan, jo synnytyssairaalasta mukaan tulleesta lahjakassista, jossa oli kirja Marie-kissan seikkailusta Pariisissa. Kirjaa on luettu paljon. Kortteja olemme kaupungista saaneet useita ja kummitädin sieltä tuoma pieni tornipatsas on todella tärkeä esine ja rakas aarre. Maalauksia tornista tyttö on tehnyt useita, mutta tämä, parin päivän takainen kertakaikkisen upea piirustus viimeistään sulatti sydämeni. Katselin kuvia Pinterestistä ja totesin kuvan lausahduksen ääneen, jota tyttö sitten kyseli, että mitä se tarkoittaa ja hetken päästä tuli näyttämään piirustustaan. Voi että, sehän on ihanin! Kyllä me vielä mennään sitä yhdessä joku päivä katsomaan!
Latasin kuvan facebookiin ja siellä oli niin monta muutakin kuvasta innostunutta, teepaidasta tai tyynystä tällä printillä haaveilevaa, että hups, huomasin yhtäkkiä ilmoittautuneeni kurssille, jolla tehdään painoseuloja. Että ensi kesänä ainakin meijän perhe (ja facebook-kaverit) pukeutuu vain tähän printtiin. Odotan innolla, jee!

▨▨▨▨

My daughter has always particularly admired Paris and the Eiffel Tower. I don’t remember when it began, maybe it was when she got her first book, in which a cat called Marie has an adventure in Paris. She has read that book a lot. We have received cards from Paris, but the best thing is a souvenir from her godmother: a miniature Eiffel tower. It is really important to her, a small treasure. She has made several paintings of the tower but the one she made a couple of days ago is absolutely fantastic and made me feel as my heart melted. I was browsing through some images in Pinteres and she saw this line and asked what did it mean, and next thing I knew she was showing me this drawing. Oh, how lovely it is! I really have to take her to see Paris and the Eiffel Tower one day!

When I uploaded this picture to Facebook, many of my friends started admiring the drawing, and they asked if they could have t-shirt with this print… and oops, suddenly I found myself registeref for a course, where we learn to print with special printing method. Next summer my family and my facebook friends will all wear clothes with this print! I really look forward to that, yey!

19 Comments

 1. Reply
  Nipsu

  Voi kyllä teidän tyttöjen sinne pitää absolutely joskus päästä! Mahtava piirros Eiffel -tornista, itse en pystyisi dokumetoimaan paperille tätä rautaista monumenttia, vaikka kuinka yrittäisin.
  Have a lovely saturday!

 2. Reply
  Mai

  Upea piirustus! Minäkin tykkäisin tuollaisesta printistä esim. kauppakassissa :) Huomaa, että tyttäresi on todella kiinnostunut Pariisista ja Eiffel-tornista, mitkä yksityiskohdat piirustuksesta löytyykään! :)

 3. Reply
  Riikka

  Entisenä ja sydämeltäni ikuisena pariisittarena pakko sanoa, että aivan ihana! Magnifique ! Tällaisen paidan tahdon itsekin. Toivottavasti pääsette Pariisin yhdessä, se on ihana myös.

 4. Reply
  Anonyymi

  IHANA <3 mieki tykkäisin hirmuisesti tämmösestä kuvasta paidassa!
  Jos saa ennakkotilata, ni mie ennakkotilaisin HETI!!! :)

  Anniina :)

 5. Reply
  Laura

  Jaan yhteisen ihastuksen tyttösi kanssa. Pariisi on ihana! Ajattelin tyttösi piirrustusta ja intohimoa eilen, kun tutkin laatikkoni kätkemiä Pariisi-aiheisia tarroja. Pitäisiköhän jakaa ne tyttösi kanssa? :)

 6. Reply
  Sofi

  Voi, olen monet kerrat täällä käynyt ihastelemassa blogiasi, mutta nyt sain vasta kommentoitua!

  Ihastuttava on tuo piirrustus ja samantien kun kuvan näin tuli mieleeni juurikin se ajatus, että tuon kun saisi tyynyliinaan tai paitaan! Ehkäpä tyttäresi voi tekijänoikeuksien haltijana painattaa muutaman paidan myyntiin, ja kartuttaa näin Pariisin reissun kassaa! ;)

  Nyt aion jatkaa piparipipon ohjeen metsästystä!

  kiitos ja kuulemiin! <3

Leave Your Comment