Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

6 VUOTTA!

Kisutyynyn sai tänään lahjaksi viisivuotisjuhliaan viettänyt ihana tyttönen!

Oih ja voih! En olis osannut arvata, millaisen ihanan kommenttivyöryn te saitte aikaan, kun tuon edellisen postauksen kirjoitin. Olette ihania! Kertakaikkisen ihania. Oon kyynelsilmässä niitä lukenut ja tallettanut kauniit sanat, hauskat tarinat ja terveiset ympäri Suomen ja maailman muistakin kolkista tuonne sydämeni sopukoihin. Talteen, ettei ne unehu. On ihan älymahtava asia, että kuinka sitä voikaan vaikuttaa omilla teoillaan muihin ja muiden tekemisiin, ihan niinku monet vaikuttaa muhunkin. Mutta että minussa on vaikutusta. Ihmeellistä. Se ilo, onni ja inspiraatio teiltä minullekin päin, mitä minä tässä bloggauksessa saan teiltä lukijoilta, vaikkei me ees (useinkaan, koskaan tavallisessa maailmassa) nähdä, se on iso ja merkittävä asia. Oon kauhean iloinen, että niin moni on inspiroitunut täältä ja saanut vaikka puikot heilumaan vuosikymmenten jälkeen tai ihan mitä vaan, ompelemaan tai tekemään jotain muuta, mutta pikkiriikkisen minun ansiostani. Sata sydäntä tähän. Ne on kaikki teille minulta!

Aloitin kirjoittamaan ja jakamaan käsitöitäni valokuvien kera maailmalle kuusi vuotta sitten. Tänään juhlitaan sitä. Tästä on kuulkaas hyvä jatkaa. Kiitos!

Nyt on vielä synkkäriarvonnan paikka. Arvon kaksi kuvan kaltaista kisutyynyä, valitsemallasi värimaailmalla. Eli jättämällä kommentin ja väritoiveen, osallistut kuusivuotisarvontaan! Onnea matkaan!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Oh and oh! I couldn’t have guessed what kind of a wonderful avalanche of comments flood over me when I wrote my previous post. You guys are so sweet! Utterly wonderful. With tears in my eyes I have read and saved the beautiful words and funny stories and greetings from Finland and around the world, and will keep them in my heart. I don’t want to forget. It is an incredibly awesome thing how it is possible to influence others and their doings with what I do, just like many of them have affected me. That I have an impact on things, it’s amazing. The joy and happiness and inspiration I get from you readers (even though I rarely see you in the real life), is something very big and meaningful. I’m so very happy that so many people get inspiration from here and for example have started knitting after years of not doing anything. Or anything else, started sewing or doing at least something small, thanks to me. I can’t express my love enough but hunders and hunders of ♥♥♥. They’re all from me to you!

I started writing and sharing my work through images six years ago. Today is a day for celebration. It’s good to continue from here on. THANK YOU!

To celebrate the birthday of my blog, I’m organizing a lottery, where the prices are two cat pillows, similar with the ones in the picture. You can participate by commenting and telling, that in case you win, which color you would prefer on the price pillow. Good luck!

♥ ♥

edit: Aikaa osallistua arvontaan on 23. tammikuuta saakka! You final date to participate in the lottery is the 23rd of January!

168 Comments

 1. Reply
  Sari

  Kuusi vuotta! Huikaisevaa. Jatka samaan malliin. :) Tykkään tosi paljon sun värikkäistä käsitöistä yms vaikken ite tykkää värejä juuri käyttää.. Kisu ois kiva jos siinä ois mustaa, harmaata, valkosta, tai ruskeeta. Tai vaihtoehtoisesti ihan mitä vaan lapsille sopivaa väriä ;)

 2. Reply
  outi

  Pinkkiä, kiitos. Se on kolmivuotiaani lempiväri.:) Onnea sinne kuudesta vuodesta; ihan sieltä asti en ole seurannut, mutta Tilli Mössönpojasta asti kuitenkin. Kiitos blogistasi!

 3. Reply
  Kati

  Aika hyvin kyllä kuusi vuotta bloggaamista! Onnittelut siis reippaalle eskari-ikäiselle. Ja ilman muuta mukana arvonnassa. Mitääs värejä? Vihreä voisi olla kiva pääväri kissalle. :)

 4. Reply
  Mymlan

  Paljon onnea kuusivuotiaalle! Laskujeni mukaan oon ollu niistä mukana 5 ja ½. Yllärikissa olisi kaikista kivoin, värisilmäsi tuntuu olevan aika pettämätön.

 5. Reply
  Essi

  Enpä ehtinyt edelliseen postaukseen kommentoimaan, mutta tykkään hirmusesti sun blogista. On hyvin inspiroiva ja tykkään sun tyylistä kirjoittaa. Onnea myös kuusivuotiaalle! :) Mulle kävis ihan minkävärinen vaan, kunhan ei ole tummanpunaista. Yhdistelet niin kivasti värejä, että jos satun voittamaan niin kaikki käy (paitsi se punanen :)).

 6. Reply
  Nanna S

  Onnea! Sulla on täällä kyllä hienoja juttuja, enkä ihmettele, että edellinen viestisi sai ihmiset reagoimaan ympäri maailmaa.

  Joitain poikavärejä voisit yhdistellä, jos voitan.

 7. Reply
  Krista

  Onnea kuudesta vuodesta! Toivon paljon inspiroivia blogivuosia lisää! :) Kisutyyny on aivan ihana ja varmasti olisi suosikki 9 kk – ikäiselle tytölleni, joka tykkää kisuista mahottomasti. Tummaa keltaista, ruskeaa, oranssia tai violettia!

 8. Reply
  Anonyymi

  Onnea ihastuttavalle blogille!
  ja kisutyynyyn sopis pinkkiä ja harmaata ainaski, sellaista mistä 5- vuotias tykkää, kyllähän Sä tiedät:)

  -paukku

 9. Reply
  Anonyymi

  Juurikin tuommoinen kuvan kaltainen turkoosihtava ois tulevalle poikavauvalle sopiva! :)
  Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista!

  -Paula H.

 10. Reply
  Riksu

  Oih, onnea! Täähän on ihan eskari-iässä jo! :)

  Kisulle väriksi toivoisin joko mustaa, harmaata ja valkoista tai sitten pinkkiä, lilaa ja turkoosia.. Oikeesti käy kyllä ihan mikä vaan, vaikka vihreä ja keltainen tai miltä vaan tekijästä sillä hetkellä oikealta tuntuu!

 11. Reply
  Troijan Helena

  Paljoon oonneeaaa vaaaaaan! Myös minä olen onnekas, kun tänne tieni sattumalta löysin. Kisumisumasu! Vihreähän meille passaisi tai vaikka beige. Eipä ole kissaa karvoihin katsominen.

 12. Reply
  elina.

  Onnea IIIIHaHaHanalle kuusivuotiaalle blogille! Tää on yks mun kestosuosikkiblogi. :) (varmaan joskus inspiroidu!:n kautta eksyin, onneksi!) niin ja värillä ei niin väliä, kaikki kisut on ihania.

 13. Reply
  Maiju

  Onnea bloggausurasta ja muustakin ihanasta :)
  Murretun sävyinen kisu, keltainen ruosteenpunainen oranssi oliivinvihreä ruskea, joku sellainen olisi meille ihan omiaan ;)

 14. Reply
  Hannahbelle

  Our very own cat pillow? How exciting! I cannot believe that you have been writing for 6 years! I suppose I have been writing since 2008 – so I guess about 6 years myself, but I am not as active as you and I don't always remember to write about interesting things. I wish that I had a little family to write about! If I win I think I would like the cat to be either bright pink or yellow!

 15. Reply
  Anonyymi

  mullekin tuli tippa linssiin noista kommenteista, ihania! keltainen kisu, tai sit oikeen hempee keväinen pastellimisu, mintunvihreetä ja semmosta. joo, pastellikisu! ja onnea vuosista!

  hanna

 16. Reply
  Tiina

  Onneaonnea! Ja ooh, meillä toivottaisiin kisutyynyä muuten juuri samalla värityksellä kuin kuvassa, mutta turkoosin tilalla (pirteä) vihreä! Ihana <3

 17. Reply
  Anonyymi

  Onnea 6-vuotiaalle! Aivan ihana tämä blogisi ja täynnä inspiraation lähteitä! Pipot piti tehdä lähes siltä istumalta (tulevalle vauvalle ja itselle) ja lisää tulossa jahka toiset työt saan puikoilta :) Tyynyn kelpuuttaisin unisex värisenä, vaikka pinkki-lime. Vielä ei tietoa kumpi sieltä poikatrion jatkoksi maaliskuussa syntyy ;) -Piia

 18. Reply
  Anonyymi

  Hei, en ehtinyt kommentoimaan aiempaa postaustasi, mutta kerronpa tässä näin, että joku 1-2 vuotta sitten eksyin blogiisi. En millään muista mitä kautta tänne päädyin, mutta ihanan pirskahtelevan positiiviseen asenteeseesi ja rakastettavaan värimaailmaan ihastuneena kahlasin varmaankin koko blogin läpi ja jossain vaiheessa tajusin joskus aiemminkin eksyneeni johonkin edelliseen blogiisi (ehkäpä?). Jäin lukijaksi saman tien, ja jossain vaiheessa hoksasin sinun olevan se suosikkini siinä yhdessä ohjelmassa vuosia sitten :D Vielä joskus lähitulevaisuudessa aion uudelleenaktivoitua neulomisen saralla, ja jotain pilvi-pipari-reunaista varmasti kokeilen.
  Näiden saatesanojen myötä toivon onnettarelta vaalean liila-vaalean turkoosi-valkoinen -värimaailmalla toteutettua kissatyynyä.
  Niin ja hirmuiset onnittelut blogisynttäreidesi johdosta!
  -Ilenna

 19. Reply
  Anonyymi

  onnea 6-vuotiaalle ihanalle ja inspiroivalle blogille! jos arpaonni suosisi niin toivoisin kisun väriksi ainakin keltaista ja punaista; ne kun tuntuvat olevan meidän poikavauvan lemppareita.

  -eeva j.

 20. Reply
  Bermudan Jenni

  Helou ja terveisiä Oulusta! Minäkin kuulun niihin blogiisi ihastuneisiin ja töistäsi inspiroituneisiin <3 Eniten innostuin kirjomisesta, jota käytänkin nykyään aina mm. kortteihin. Muutenkin kirjominen on vienyt mukanaan, seuraavaksi kokeilussa "mummomainen" ristipistotyyny ja omien mallien suunnittelu :) Kiitos kun jaat ihania kuvia, ihania töitäsi, ihania lasten kuvia ja kaikkia muita ihania :D Paaaaljon Onnea blogin synttäreiden johdosta, ja mooonia monia vuosia lisää <3 Sängylleni voisi muuttaa minkä värinen kissa tahansa. Pastellisävyjä huoneestani ei löydy, mutta jos mahdollisen voiton sattuessa, minua miettiessä semmoinen värimaailma tulee mieleesi, niin se se sitten on :) Mukavia päiviä!

 21. Reply
  Heidi

  Paljon Onnea! Onnea on ollut saada seurata blogiasi, toivottavasti kaaaaauuan jatkossakin! Pilvisukkalangat ostettu… Kutonut olen kyllä nytkin paljon, mutta pilvineulomuksia en ole vielä kokeillut. =)

 22. Reply
  Kesänaapuri

  Onnea kuusivuotiaalle! Ei ne kommentit viime postaukseen ihan tyhjästä tullut, jatka samaan ihanaan malliin! :) Turkoosi ja harmaa ois ihanat värit, tai sit jopa sellanen joku hienon kirjava kolmiokangas hyvissä väreissä, meil on aina ollu täplikkäitä kissimirrejä kotona :)

 23. Reply
  Johanna

  Onneaponnea kuusivuotiaalle! Toivottavasti joskus itsekin juhlin sellaisia lukuja. :) Itse asiassa juuri tuollainen kuvan turkoosi kisu olis aivan mahtavuutta!

 24. Reply
  ety

  oi oi oi! mikä ihana postaus ja ihana blogi kans. kisu voisi olla vaikka okra-vaaleanpunainen… mukavaa viikkoa kuusivuotiaalle!
  – elina

 25. Reply
  emmesyys

  oi ehdottomasti haluan olla arvonnassa mukana! kaikki sun tekemä on niin huiman kaunista ja inspiroivaa. ja kisun värimaailmaksi voisin toivoa jotakin melko hempeää mutta silti värikästä – kuviotkaan ei ollenkaan haittaisi ♥

 26. Reply
  Anonyymi

  Ihana tyyny! Minä toivon mintunväristä. Voi kun kerrankin onni potkisi! :)

  Kaikkea hyvää!

  Mustahukka (mustahukka@gmail.com)

 27. Reply
  Pinja

  Valtavasti onnea 6-vuotiaalle niin ihanalle blogille!!!
  Tuo kisu olis kyllä söpö millä värillä vaan jos onni suosii! Heitetään nyt esimerkiksi se minttu/punainen kun se yhdistelmä on nyt päälimmäisenä mielessä :)

 28. Reply
  Anonyymi

  ONNEA ONNEA ONNEA!!! :) Ja JEEEEE kun vieläki vaan jatkat. ihanaa :)
  Ihana tyyny kisu! miulla on jo yksi vartalollinen oranssi-kisutyyny, sen kaveriks olispa kiva saada toinen, vaikka harmaa-keltainen. Tai violetti. Joo, violetti olis huippu ihana!! :D

  Anniina :)

 29. Reply
  heta

  Onnea onnea! Ja kiitos ihanasta inspiroivasta blogista. Jos mua onni potkaisisi, niin kisutyynyn kelta-vaaleanpuna-harmaana tai jonain sellaisena mielelläni ottaisin.

 30. Reply
  Anonyymi

  Onnea 6-vuotiaalle! Löysin blogisi vasta ihan äsken ja aivan ihania töitä teet!! Meillä on onni omistaa yksi sinun tekemä pöllösi ja myös kissa saisi meiltä hyvän kodin ;) Pieni poikani rakastaisi kissaa, oli se minkä värinen tahansa :)

  Kaisa

 31. Reply
  Repsu

  onnea 6v! mä en tiiä, miks mä oon vasta vähän aikaa sitten ruvennut seurailee sun blogia, on meinaan tosi inspiroiva ja kaikkee! :) jos kävis tuuri, niin joku turkoosi tai limenvihree tai joku muu kirkas väri olis kiva!

 32. Reply
  Ansku

  Onnea vuosipäivän johdosta! :) Blogisi on ihanan inspiroiva! :) mikäli onni suosisi, toivoisin kisulle musta-harmaata väritystä taikka sitten pääväriksi limenvihreää. :)

 33. Reply
  Salla

  Onnea aivan ihanan inspiroivasta blogista!!! Täällä on niin paljon kaikkia ihania ja muitakin ihania <3 Kisutyyny ois aika kiva vaaleanpunaisena tai keltaisena tai pinkkimustana tai vihreänä tai tai tai…

 34. Reply
  May

  Onnea Tiina ja Tiinan blogi! Uskomatonta, että aloittamisesta on jo kuusi vuotta! Olen suht alkuajoista asti seurannut, ja kuuteen vuoteen on kuules mahtunut aika paljon inspiroitumista, hymyjä ja ihastelua tämän blogin osalta. Kiitos ja kumarrus! Kisu sopisi sohvalle mainiosti esim. kelta-harmaana, Sykon pöllötyynyn kaveriksi :)

 35. Reply
  Nina

  Onnea tuolle pienelle ja onnea blogille :) Minä tykkäisin tyynystä jonka oot luonut ihan itse ,ei ole muita toiveita. Sinun blogi on inspiroiva <3

 36. Reply
  Laurs

  Onnea 6-vuotiaalle ihanalle blogille! Olisinpa löytänyt tämän jo silloin ;)
  Mutta jos tuollaisen söpöläistyynyn voittaisin, niin melkeenpä ottaisin yllätysväreillä sen. Kaikki käy :)

 37. Reply
  Jenny

  Onnea kuusivuotiaalle! Kaikki saamasi kehut on takuulla ansaittuja!

  En osaa päättää kumman lapsen värejä valitsisin, joten toivotaan, että MINÄ voitan ja saan turkoosi-lime sävyisen kisun. :)

 38. Reply
  Hyttyjä myttyjä

  Paljon onnea kuusivuotisen taipaleen johdosta.

  Osallistun arvontaan ja jos onni suosii, toivoisin että kissatyyny olisi jossain ihanissa väreissä, vaaleanpunaista, vaaleanharmaata, sellaisia hempeitä sävyjä… Sopisi pienen tytärlapsen huoneeseenkin :)

 39. Reply
  Aniliini

  Paljon onnea 6-vuotiaalle! Osallistun ehdottomasti arvontaan – tuo kissatyyny on ihana! Mikäli arpaonni potkaisee, saapi kisu olla väriltään minkälainen tahansa!

 40. Reply
  Lottaloviisa

  Ihana! Mintunvihreä kisu sopisi 1-vuotiaan tyttäreni huoneeseen täydellisesti! Se sopisi myös yhteen äitini, sinun yläasteaikaisen käsityöopettajan, isoäidinneliöpeiton kanssa, jonka hän teki sinun torkkupeittosi innoittamana pyynnöstäni :-).

 41. Reply
  Madam B.C.

  Oi, mikä synttäriarvonta! Onnea, takana on jo pitkä taival ja toivottavasti tie siintää yhtä paljon myös eteenpäin mitä taaksekinpäin! :) Osallistun arvontaan mukaan, koska olohuoneeni kaipaa uutta raikasta tuulta ja uusien turkoosien sohvatyynyjen kaveriksi kelpaisi juuri kuvan värinen kisulityyny mustalla nenällä! :)

 42. Reply
  Justiina

  Suloinen kisu ja ihana blogi! Nyt muutaman viikon lueskellut postauksia :) Väritoiveena ehkäpä harmaa, keltainen ja pinkki, sellainen tyttömäisen retromainen :)

 43. Reply
  Ebba-Liina

  Ihana, taas kerran! Juurikin tuollaisena vaaleanturkoosina:)
  Tässä samalla vastaus edelliseen postaukseen… Moi, mä oon Ebba! Oon jo piiitkän seuraillu ja ihaillu sua salaa, mut en oo koskaan tainnu uskaltautua kommentoimaan. En tiedä miksi. Oon sun fani:)

 44. Reply
  HoO

  Oih! Onnea oikein paljon 6-vuotiaalle! Jo onni olisi niin suloinen, niin ottaisin mieluusti harmaa-musta-valkean kissan meille :) Emme oikeaa kissaa voi ottaa mieheni pahan allergian vuoksi, joten tämmöinen kissa olisi enemmän kuin tervetullut meille asumaan! <3

 45. Reply
  Anonyymi

  Onnea blogisynttäreiden johdosta! Itse olen käynyt täällä kurkkimassa vuoden ajan ja olen viihtynyt :) Harmaa kisuli olisi mieleisin.
  t. Papu

 46. Reply
  Laziness

  Tää blogi vaan on edelleen yks mun ehdottomista lemppareista, ollut jo piiiitkään! <3

  Ihana kissatyyny ois kaikkein ihanein (joo, on se sana!) vaaleanpunaisena tai vaaleansinisenä tai mintunvihreänä, ehkä jopa pilkukkaana… Äh, en mä osaa päättää. Jotain karkkivärejä, kyllä sie tiedät! :)

 47. Reply
  Anonyymi

  Moikka! Edelliseen postaukseen en ehtinyt naputtelemaan, mutta nyt kerron kotta aloitin seuraamaan blogiasi kun odotit tyttöstä (ja minä meidän poikasta) ja muistan ne ihanat makuupussit joita teit ja tikkasit rakkaudella <3 paljon olet antanut inspiraatiota tänne jo vuosia, kiitos siitä ja onnea blogillesi!

  Jos kisu matkaisi Itä-suomeen, se voisi olla vaikkapa musta-valko-keltainen :)

  Heppu

 48. Reply
  Piia

  Musta-valko-keltanen kisu tahtoisi matkata tänne Islantiin ;) Oon melkein koko ajan siun blogia seurannut ja mukana pysyn vastakin! Onnea kuusvuotiaalle :)

 49. Reply
  Anonyymi

  Onnea ihanalle blogille! Jos nyt sattuisi niin kivasti, että voittaisin kisun, saisit valita sen värit ihan itse, koska värimaailma on yksi blogisi parhaita puolia.

  T: Katja pipokurssilta

  PS. Pipokin on ollut ajat sitten valmis, en vain ole saanut otettua valokuvaa.. :)

 50. Reply
  Anonyymi

  Onnea ja kiitos kaikesta kauniista, jotka olet kanssamme jakanut! Oot sä vaan niin taitava! Keltainen tai harmaa kisu, nenu vähän vinossa olisi upea :)
  -susu-

 51. Reply
  Anonyymi

  Onnea 6-vuotiaalle! Olen käynyt ihailemassa värikkäitä ja taidokkaita töitäsi jo vuosia. Toivottavasti jaksat jatkaa, blogiisi on mukava lukea. Siitä tulee niin hyvälle mielelle :) tämä on oikea värikylpy välillä, piristävää, kun itse olen niin varovainen.. Pitäisi olla itsekin rohkeampi.

  Jos onnetar suosii niin leijonankeltainen tai harmaa (sellainen Pekka Töpöhäntä) kisu pääsisi varmasti meidän 3-vuotiaan unikaveriksi.

  Marsutti

 52. Reply
  Sanna

  Onnea 6-vuotiaalle blogille! Toivottavasti jaksat kirjoitella vielä pitkään! Kisu-tyyny olisi ihana! Värimaailmalla ei oikeastaan ole edes väliä, kun kisu on niin söpö. Sanotaan vaikka, että keltainen olisi mahtava!

 53. Reply
  Anonyymi

  Blogisi on kivaa luettavaa ja tekeleesi ihania! arvontaan täytyy kyllä osallistua ja väritoiveina esim. ruskea ja oranssi :)

  t. Heli

 54. Reply
  Värittäjä

  Onnea esikouluikäiselle! Näköjään sama sääntö pätee (parhaimpiin) blogeihin ja lapsiin: nopeasti ne lapset kasvavat :D Väritoive musta ja oranssi. Arpaonnea kaikille!
  t. Heidi

 55. Reply
  VäriKäs

  Onnea kuusivuotiaalle! Löysin tänne Tilli Mössönpojan loppuaikoina, kun blogisi mainittiin jossain käsityölehdessä. Tulin katsomaan ja selasin varmaan koko blogin yhdeltä istumalta – rakastuin erityisesti pöllöihisi ja muihin ihaniin kirjailuihin. :) Kiitos inspiraatiosta ja hyvästä mielestä! :)

  punainen (tai punavalkoinen) kisu olis kiva :)

 56. Reply
  Anonyymi

  Paljon onnea blogille ja pikku tirpalle!!! :)
  Kisutyyny on ihanan symppis! Musta-valko-harmaa-keltasena sopisi meidän kotiin erinomaisesti!

  // Sini

 57. Reply
  Miiu

  synttäri onnea blogille!
  Kisutyyny olisi ihana meidän sohvalle vanhan kissavanhuksen seuraksi…
  Toivon kisua Harmaanaamaisena,mustanenäisenä ja valkoisella kuonolla ! :)

 58. Reply
  Anonyymi

  Onnea hienoista vuosista! Ilmeisen paljon kahlattavaa siis jos joskus kerkeän kaikki varhaisimmatkin jutut lukemaan :) Tämä on ehkä paras kässäblogi, kiitos! Kisun värivaihtoehtoja vaikea sanoa, vaikka harmaalla pohjalla jtn värejä..

  -leena r.

 59. Reply
  piaS

  Onnittelut blogisynttäre! Tää on yks mun suosikeista.
  Meille sopis just tollanen turkoosin värinen kisu. Muutkin raikkaat ja kauniit värit kävis ihan yhtä hyvin.

 60. Reply
  Aino

  Mukana!

  Isosti onnea blogille ja kiitos kivoista jutuista!
  Katsellaan värejä sitten jos arpaonni suosii ;o)

  Loistavaa tulevaisuutta!

  Aino

 61. Reply
  rinderella

  Onnea eskarilaiselle!

  Väritoiveitako pitäis esittää, apuuva! Räiskyvän keltainen olisi ihana, tai kuvassa oleva turkoosi, tai minttu taitaitai… Melkein mikä vaan ihana ja pirtsakka, joka tuo hymyn huulille! C:

 62. Reply
  Lyde

  Paljon onnea kuusivuotiaalle blogille! Omassani vietetään tänään kaksivuotispäivää, ja sekin tuntuu jo pitkältä ajalta, mutta että kuusi, se on paljon se :-) Musta kissa valkoisella kuonolla (vai mikä se on kun on se raita siinä naaman keskellä) olisi ihana muistutus edesmenneestä Heikki-kissastani. Tai sitten vaikkapa keltainen hassukissa!

 63. Reply
  Anonyymi

  Ai että mä tykkään tästä sun blogista.Täälä tullee aina hyvä mieli.Ite en vaan ossaa tehä omin nakkisormin mittään mutta nää sun teokset on vaan inspiroivia ja ihania!

  Väritoive ois joku ihana turkoosi,fuksia ja kultanen,kaikki yhteen roiskastuna :)

  -outih

 64. Reply
  Anonyymi

  Onnea ja innostusta jatkossakin! Toivottavasti jaksat inspiroida vielä kaaauuuaaan! :D

  Pinkki & vihreä yhdessä on mielestäni ollut aina herkullinen yhdistelmä!

  T. Heidi

 65. Reply
  Outi ♥

  Onnea! Vanhempi poikani täytti 6-vuotta tiistaina, joten on helppo muistaa blogisi ikä. ;)
  Ja arvontaan tietty mukaan, väritoiveena vihreä, keltainen tai oranssi.

 66. Reply
  miettu

  Onnea blogille ja kirjoittajalle! Oon melko uusi lukija, mutta hirveästi oon saanut täältä intoa ja ideoita omiin juttuihin, nyt esim. on plussapeitosta vaikutteita saanut viltti tekeillä, jospa siihen vielä tänä talvena ehtisi kääriytyä. :)

  Kisutyyny olis hurjan kiva harmaana, pirtein tehostevärein ryyditettynä. Tai ihan minkä värisenä vaan, söpö on. :)

 67. Reply
  virssu

  Onnea! Kisutyyny on ihana ja rakastan väriesi käyttöä. Blogi on ihana hyvän tuulen tuulahdus. Jos onni potkaisee, niin haluaisin yllärivärisen tyynyn!

 68. Reply
  Onneli

  En osaa valita mitään värimaailmaa, luottaisin siihen että kisusta tulee loistava ja täydellinen millä vaan valitsemallasi kombolla ;)

  Onnea 6-vuotiaalle!

 69. Reply
  Anonyymi

  löysin blogisi viimeisimmän Dekon kautta, onnea 6 v. ja olen aloittanut surffailun mukavassa blogissasi ja voimaantumisen …kolme kissaa kotona ja mahdollisen voitto kissan väri saa olla yllätys kuten jo kotona olevat kissatkin ovat olleet…ps . ihana eiffel torni

 70. Reply
  Liljetys

  Superpaljon onnea kuusivuotiaalle! Blogi on ihana ja paljon inspiraatiota antava. Kiitos, että saadaan lukea tekemisistäsi! :) Kisutyyny on (tietenkin) ihana, semmoinen sopis meille oikean hyvin vaikkapa violettina!

 71. Reply
  klaara

  Suuresti onnea 6-vuotisen blogin kunniaksi! Oranssisävyinen olisi upea, mutta käsitöissä arvostan aina tekijän värejä, nehän kuitenkin kertovat jotakin ihmisestä.

 72. Reply
  Tuire

  Onnea 6-vuotiaan blogin kunniaksi! Tätä on ihana lueskella! Jos voittaisin, tahtoisin tuollaisen tyynyt ruskean ja punaisen väreissä!

 73. Reply
  Raitsu

  Onnea kovasti! Toivittavasti saan lukea vielä monta vuotta sun ihania postauksia. :) Jos onnetar on suotuisa niin jotain lämmintä vihreää tai keltaista on toiveissa. :)

 74. Reply
  sairainmamma

  Oijoi onnea :> Tämä on aivan ihanin blogi, inspiroiduin virkkaamaan isoäidinneliöitä ja joskus niistä pitäisi tulla tilkkutäkki, ikuisuusprojekti ♥ muutenkin sormet syyhyää, kun tekis mieli neuloa enempi kiitos sinun 8> no meille varmaan pinkkiä mutta no oikeastaan käy mikä vaan :D aaawwawawawpurr♥

 75. Reply
  milla

  mullaki meinas menna arpa ohiSuun- onnea ja menestystä "muilleIhanille"…jos voitttaisin ni joku tollanen vedensininen tai harmaa tai valkoinen…saat ite käyttää luovuuttasi-luotan makuusi!

 76. Reply
  Aino

  Onnea kuudenvanhalle! Meidän kuusivuotias kissatyttö tykkäisi esimerkiksi hattaranpunaisesta ja mintunvihreästä sekä kevätauringonkeltaisesta :-)

 77. Reply
  Tiinakaisa

  Hurjasti onnea ja blogi-iloa vielä moneksimoneksi vuodeksi eteenpäinkin! Ehdinmpäs vielä osallistumaan tähän arvontaan, kun varta vasten tulin vielä petistä pöytäkoneelle! Luurin kautta ei ole onnistunut vaikka yritetty on ainakin kahdesti :D Ja kommentoinkinkin on niin nihkeetä puhelimella..

  Eli mustavalkoinen kisu meille, jos voitetaan ja sille vaikka keltainen nenä!

 78. Reply
  Anonyymi

  Löysin blogisi vastikään ja neulomisinnostus pärähti heti käyntiin pitkästä aikaa. Itse tein pitkästä aikaa pojalleni pipon ohjeesi mukaan. :)

  Onnea 6-vuotiselle blogille!
  Väreistä kiinnostaisi musta-valkoinen kissa, pinkillä nenällä. :)

 79. Reply
  Pikku Neptunus

  Onnea 6-vuotiaalle blogille! Itse löysin blogisi n.3-vuotta sitten ja siitä saakka olet kuulunut ehdottomiin suosikkeihini!

  Turkoosi-keltainen-harmaa olisi varmaan meidän näköinen kisuli. :) Tosin sulla on niin loistava värisilmä niin yllärikin vois olla kiva!

Leave Your Comment