Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUMMI NEULOO

Äitini koeneuloo ohjettani, koska ihastui niin neuleeseeni. Joskus meitä luultiin usein siskoksiksi, enää en oo ihan varma luultaisko, mutta ainaki ollaan pian tekstiilikaksoset. Ihana äiti!

My mother is trying the pattern I made, because she fell in love with the knit I made. Years ago, we were sometimes mistaken as sisters. I’m not sure that would happen anymore, but at least we’ll be textile twins soon. My lovely mother!

12 Comments

 1. Reply
  Annanen

  Tykkäsin niin siitä sinun versiosta (eikä tämäkään niin kauhea ole!), että ajattelin tehdä samanlaisen itsellenikin. Onkohan ohjetta tulossa lähiaikoina, vai kannattaako minun lähteä soveltelemaan omiani? :-D tai sitten olet juuri julkaissut ohjeen, kun olen puolivälissä ja päätän purkaa, niiin minun tuuriani…

  1. Reply
   Tiina Post author

   Jos oot oikein malttamaton ja innokas, niin soveltele vaan! En ihan lähiaikoina taida ehtiä ohjeeseen tarttua. Mutta jossain vaiheessa ehkä. :)

Leave Your Comment