Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

1

Ihastuin viime syksynä ihanaan, 365 Lucky Daysiin, vuoden kestäneeseen, hulppeaan projektiin. Se innosti minutkin tekemään lisää kaikkea kirjonta- ja aplikointijuttuja. Ja jo pidemmän aikaa haaveena ollut useamman pyöreän kirjontatyön suunnittelu sai kyllä lisäpontta. Joten, aionkin haastaa itseni ensi vuoteen asian tiimoilta. Teen joka viikko yhden työn! Onhan sekin jotain, vaikkei ookkaan yks päivässä ja seittämän viikossa. Se on viiskytkaks vuodessa ja jos ja kun laitan ne kaikki seinälle, se on hirveä määrä pieniä, pyöreitä tauluja!

Tästä lähdetään. Tää on mun eka. Hauskaa!

/   /   /   /   /   /   /   /   /

Last autumn I fell in love with this wonderful thing called 365 Lucky Days, an ambitious project that takes one year. it inspired me to do more different kinds of embroidery things. For a long time I’ve been dreaming of designing several round pieces of embroidery work, and that got some extra boost out of that. So, I’m going to challenge myself to do something during the upcoming year. I will do one piece every week! At least it’s something, even though it’s not one per day and seven per week. It’s fifty-two per year and if I hang them all on the wall, it’s a huge number of small, round boards!
Here we go, this is my first one! FUN!
GOODBYE

15 Comments

 1. Reply
  Anonyymi

  Löysin tämän blogisi vasta joku aika sitten, ja minusta tää on niin söötti! Asustelen maailmalla, ja vaikka itsellä ei ole puhtia blogin pitämiseen, niin on kiva lukea muiden juttuja, ja katsella kauniita kuvia. Harvemmin tulee kuitenkaan jätettyä puumerkkiä käynnistä.

  Kiva ajatus tämä projekti, ja kaunis aloitus. Sitähän voisi vaikka tehdä yhden minkä tahansa käsityön viikossa, ja vuoden lopussa olisi kaikki lahjat valmiina ilman sitä hervotonta hampaat irvessä tekemistä joulun alla. Hmm, pitäisköhän kokeilla tätä versiota..

  Hyvää alkanutta vuotta,
  t. Iiris

  1. Reply
   Tiina Post author

   Tervetuloa ja kiva, kun jätit viestin! Kiitos! :) Ja kyllä, täähän pätee ihan mihin tahansa juttuun ja joululahjojen suhteenhan tää olis loistava! Ees yks lahja kuussa olis jo hyvä!

   Oikein hyvää vuotta sinnekin!

 2. Reply
  ps

  Ihana! Joskus 90-luvun lopussa tein ristipistotöitä, ne sopi silloin varhaisteiniaikaan, kun tein kaikenlaisia söpöjä kuvia ja elukoita. Sittemmin kirjontatöitä kohtaan tuli suuri plääh, mutta tuollaiset tekstit ja varsinkin siun tekemät vapaan kirjonnan työt on kivoja! Ehkäpä voisin kaivaa mummon aikanaan osuuskaupasta ostaman kehikon jostain ja kokeilla pureeko kirjontakärpänen!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitti! :) Mää tein ristipistotöitä kans. Ehkä eniten tein niitä kesällä 1993, kesä ennen seiskaluokkaa. Katoin joka aamu Summerin ja sen jälkeen tulleen Ebba & Didrikin ja oi, että se oli hyvä sarja! Sitten iltapäivät selailin äidin käsityölehtiä ja etsin sopivia malleja. Ruusut oli parhaita!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitti! Muakin oikeestaan jännittää mitä tuleman pitää, tällä saralla ja ihan kaikellakin, mutta toivon, että kaikki sopis sitten vuoden lopussa hyvin yhteen. :)

Leave Your Comment