Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

VUONNA 2012…

TAMMIKUUSSA

 

 

 

 

HELMIKUUSSA

 

 

MAALISKUUSSA

 

 

HUHTIKUUSSA

 

 

 

TOUKOKUUSSA

 

 

KESÄKUUSSA

 

 

HEINÄKUUSSA

 

ELOKUUSSA

 

SYYSKUUSSA

 

 

 

LOKAKUUSSA

 

MARRASKUUSSA

JOULUKUUSSA

 

 

 

…neuloin paljon. Tein ihania villapaitoja, pipoja ja sukkia, oon kyllä iloinen kaikesta mitä tein. Ompelin, kirjoin, tuunailin ja askartelin vähän vähemmän, mutta melko monta uutta takkia talvea kohden itselläni eteisen naulakossa roikkui. Niin ja virkkasinhan mää ihan hulluna, maailman hienoimman plussapeiton! En kaipaa tehneeni mitään lisää, tässä oli riittämiin. Kiitos käsityövuosi 2012!
…elämässä tapahtui paljon. Vuosi sitten toivoin tämän vuoden olevan paljon parempi kuin edellinen ja kyllä se sitä olikin, vaikkei helppo vuosi tämäkään. Ihanempaa, leppoisampaa ja parempaa ensi vuoteen toivoen, itselleni, läheisilleni ja ihan jokaiselle! Monia mahtavia juttuja on tiedossa ja odotettavissa vuoteen 2013, jännittää ihan!
Onnellista uutta vuotta kaikille, jokaiselle mahtavalle blogini lukijalle, tykkään teistä! Kiitos!
+ + + + + + + + + + +
…I knitted a lot. I made some wonderful sweaters, hats and socks, and I’m really happy for everything I did. I sewed and embroidered little bit less than normally, but quite a few new winter coats of mine are still hanging in the cloakroom. Oh, and I’m just crazy about the amount I crocheted, including the world’s finest blanket! I don’t thing I should’ve done anything more, this was enough. Thank you handcraft year 2012!
…A lot has happened in my life. A year ago, I was hoping for this year to be much better than the previous one, and that it was, even though this wasn’t an easy year. For the next year I hope life to be more wonderful and less hectic; all in all, a better year for myself and for my loved ones and to every single person on this planet! Many great things are coming and expected from the year 2013, I’m quite excited!
Happy new year to all my wonderful readers! You all have a special place in my heart, thank you!

 

52 Comments

  1. Reply
   Tiina Post author

   Kiitos myyrä! Mää aina samaa sanon kaikille, että aina kannattaa koittaa, yrittää tehdä, jos jotain tekee mieli. Siitä sitten edistyy :) Hyvää uutta vuotta!

 1. Reply
  norsis

  Niin ihania! Ja miten sulla aina onkin kaikki aina niin toisiinsa sopivia, et ollenkaan poukkoile sinne tänne vaan kaikki on niin SUA (tai tätä blogia?). Aivan mielettömän suloisia ja ihania.

 2. Reply
  milla

  pakko kommentoida liiianpitkästä aikaa-Siun mielessä muhii niin paljon ihania ideoita—joita taitavat kätesi sitten tekee!TosiInspiroivaaVuotta2013 ja kiitos myös kirjoittajalle kuluneenvuoden väri-iloitteluista!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Hei, no tervetuloa ensikertalainen! Kiitos! Jäälyhdyt on kivoja tehdäkin, tykkään kovasti noista värillisistä, mutta asumme nyt kerrostalossa joten ei olla tälle talvelle tehty… Kävin katsomassa blogissasi, ihania olivat.

 3. Reply
  Esther

  Happy New year to you too!!! Thank you for sharing bits of your life with us. I really enjoy reading your blog! God bless you and your family this new year.

 4. Reply
  Nipsu

  Niin niin niin niin IHANIA juttuja sait vuoden aikana valmiiksi! Olin unohtanut tuon sateenkaarikakun, johon ihastuin silloin ihan mielettömästi!!
  Kiitos kun pidät tätä bogia, se on oikea hyvän mielen aarresaari jota lukiessa on aina mielessä hattarat, persikat ja muut herkut ja namit jutut!
  Ihanaa alkavaa vuotta siis sinulle Tiina ja suloisille lapsillesi, olet ihq ;)

 5. Reply
  Peppi

  Täällä on aina niin kiva käydä, ihan mielettömän ihania kuvia – käsitöistä puhumattakaan. Olet luova ja taitava toteuttamaan ideasi :) Iloista uutta vuotta sinulle!

 6. Reply
  Onneli

  Miten multa on tuo plussapeitto mennytkin ohi, tosi hieno!

  Niin ihania juttuja ja koko blogissa on niin mahtava omaleimainen oma maailmansa. Just niinku norsis sano, kaikki mahottoman erilaiset ideat ja jutut on kuitenkin ihan sitä samaa sarjaa, niin sun ja tän blogin näköistä!

 7. Reply
  Riksu

  Vitsi ko aina tullee niin hyvälle tuulelle näitä sun juttujas kahtoessa ja lukiessa! Kiitos niistä! Ja oot mun -ja varmaan aika monen muunkin- idoli ja inspiraationlähde, valat uskoa myös meihin, joilla ne käsityöpeukalot sijaitsevat keskellä kämmentä. :D Iloista uutta vuotta Sinulle ja perheellesi!

 8. Reply
  Julia

  Hello there, Tiina,

  I loved your recap of the previous year. Your style and sensibility speak to me, and I feel at home with your pictures – they inspire me in a very peaceful way, even if I live in a faraway corner of the planet (Montevideo, Uruguay, to be precise).

  I'm too a knitter, though much more in intention than in actual product! The scarf looks very pretty, is it tubular or a strip sewn length wide?

  Thank you for the blog and the pictures,
  Julia

Leave Your Comment