Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PUUHKA

Vähän aikaa sitten Pinterestissä tuli vastaan tuli hauska lapsen kaulahuivi, kettupuuhkan tapainen. Sovelsin ideaa omanlaisekseni ja tein tyttärelle huivin. Silmukoita siihen tuli aika paljon, koska halusin neuloa pyöröllä, joten huivi on aika reilun kokoinen. Se sopisi hyvin myös aikuiselle. Koostansa huolimatta huivi on silti aika hieno ja Rowanin Lima on lankana siinä täydellinen, ei kutita pienoisen leukaperiä. Ihana ihanainen kettupuuhkapuuhkalainen!

Kuvat otimme jouluaattona. Oulussa oli ihana, niin kaunis, talvinen päivä.

The photos we took on Christmas eve. It was a beautiful, wintry day in Oulu.

18 Comments

  1. Reply
    Onneli

    Heti lähti lapsen mummulle linkki ja ensimmäinen kohta ensi vuoden joululahjatoivelistaan ;) Lapselle on haaliintunut kaikenmoista kettujuttua joten pitäähän se kettupuuhkakin olla, saisi äiti omia rauhassa oman vanhan kisukaulurinsa.

Leave Your Comment