Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KULTAVUORITAKKI

Mulla on uus takki! Tämä kuulunee samaan sarjaan aiempien kanssa, koska vetoketju on sivussa ja värillinen. Halusin lyhyen takin, koska olen vuosien mekkoelämän jälkeen alkanut tänä syksynä käyttää taas housuja. Ajatus kangaskauppaan mennessä oli vähän erilainen, mutta koska tällaiset kankaat löysin, tuli takista sitten tämä. Harmaa, jossa musta vuori (paitsi selkämys, joka on kultainen!), persikkainen vetoketju, nahkasomisteet taskuissa ja vähän persikan sävyisiä koristetikkauksia. Kaavaa ei ollut, takki on iso laatikko, jossa on pienet hihat. Niin, ja iso huppu!

Kultaisesta vuorikankaasta kerrottakoon, että jos aivan oikein muistan, on kangas peräisin ystävältäni, joka on sen joskus ostanut lomamatkallaan Rodokselta. Eli hei, aikas mahtava lisä tähän takkiin. Kreikkalainen, kultainen vuori. Uu!

////////

This is my newest jacket! It would seem to belong to the same series with the previous ones, because the zipper is on the side and colored. I wanted a short jacket, because I’ve started to use pants(!) this fall, after many years of wearing only dresses. I like that jacket, it’s grey with black lining (except for the lining in the back side, which is golden!), Peachy zipper and pockets leather trimmings and some peach-tone decorative stitches. Oh, and the big hood!

Golden fabric is from a friend of mine who bought it from Rhodes many years ago. So, hey, it’s a fairly awesome addition to this jacket. Greek, golden lining. Wow!

Photos: Jonna

34 Comments

 1. Reply
  Johanna

  Voi vitsit, tosi ihana! :) Ja ihanat värit kuvassa! Heti tuli inspiraatio, jotta pitäisköhän sitä itsekin pitkästä aikaa tehdä ihan itse, että saisi sellaisen kun tosissaan haluaa…

  1. Reply
   Tiina Post author

   Moi, no siis ehdin, koska se oli myöhässä, muuten olis menny silmien eestä. Että onni! Kiitos vielä kyydistä! Ja oli hauska tutustua, nähdään taas!

  2. Reply
   Tiina Post author

   Minä kans pyrskähdin nauruun kun mietin meijän mahtavia reittivalintoja :D Mutta hyvin päästiin perille! Toivottavasti sielläkin joulu on ollut ihana! :)

 2. Reply
  Anonyymi

  Olisiko mahdolista saada ihan lyhyt ja yksinkertainen opastus takin ompelemisesta?

  Tosi yksinkertaisen mallin ja vaikka vähän kesäisemmän, niin ei vuortakaan tarvitse miettiä. En itse ihan näin yhtäkkiä uskalla lähteä ompelemaan,sillä halpakin kangas on turha tuhota.
  Tuo takki on aivan ihana!

  1. Reply
   Tiina Post author

   Hei!

   Suosittelen tekemään takin esimerkiksi jonkin lehden ohjeiden ja kaavojen kanssa. Koska niissä on neuvottu jokainen vaihe erikseen. Mielestäni takkiin kuuluu vuori ja se on loppujen lopuksi järkevinkin ratkaisu, sillä silloin ei tarvitse miettiä saumanvarojen siisteyttä. Vuorittaminen on helppoa, tehdään vain kaksi takkia sisäkkäin. Intoa takin tekoon! Ja leppoisaa joulun aikaa!

   Niin ja kiitos! :)

 3. Reply
  Anonyymi

  Zau! Osaatko vähän kertoa kaavan mallista tarkemmin tai jopa laittaa minikaavamallin tähän piirrettynä—? Osaan muutella kaavoja jonkin verran =)

  Nadja

Leave Your Comment